Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f104/)
-   -   Nagrywanie / kopiowanie gier na PS2 (https://forum.cdrinfo.pl/f104/nagrywanie-kopiowanie-gier-ps2-54391/)

Desden 12.03.2005 20:11

Cytat:

Napisany przez Maccio
Kurrde to nie idzie wyskakuje error ptzy tym patchowaniu.Ja już straciłem nadzieje nie działa i koniec.wyskakuje mi na samym koniuszku wielkimi literamu 1 FILA ERROR o co tu chodzi.

Patrz pónkt c)Question I!!! ;)

Maccio 12.03.2005 20:33

Ja już tak dawno zrobiłem i nic.Kurrde POMOCY

Berion 12.03.2005 20:34

Cytat:

Napisany przez desden
Patrz pónkt c)Question I!!! ;)

Hmm... A dokładniej:
PS2-VI-3c-QI :D

Ale skoro nie działa to nie wiem... :[

Cytat:

-> Tak, bo inaczej się tej operacji nie będzie dało wykonać z obrazem powyżej >~4GB
Hmm... a co z NT i 2k? Przecież oba widzą partycje w systemie plików NTFS?

Desden 12.03.2005 20:46

Cytat:

Napisany przez Berion
Hmm... a co z NT i 2k? Przecież oba widzą partycje w systemie plików NTFS?

Nie powinno byc problemu,tylko ze sam nie mam tych wersji,kazdy na codzien ma 2000 czy Xp home lub pro,więc podałem tak ogulnikowo...
Tamtejsze ziomy też ich chyba nie używali ;)

Maccio 12.03.2005 20:55

Kurde powiedzcie mi co jest grane ziomy nobo zagrałem se jednego mecza i sie sieerdzieliło a teraz jak patchuje to wyskakuje 1 file error ale.A tak poza tym to o ile ma być mniejeszy obraz po spatchowaniu o ile ma być mniejszy

Berion 12.03.2005 21:01

Cytat:

Napisany przez Maccio
Kurde powiedzcie mi co jest grane ziomy nobo zagrałem se jednego mecza i sie sieerdzieliło a teraz jak patchuje to wyskakuje 1 file error ale.A tak poza tym to o ile ma być mniejeszy obraz po spatchowaniu o ile ma być mniejszy

Po Polsku się tego nie dało napisać?

Desden 12.03.2005 21:12

Cytat:

Napisany przez Maccio

obraz zpatchowany z oryginału gdzieś 2gb,sam siebie zacytuje bo nie widze innego wyjscia....

Cytat:

Należy przekopiować AUTOEXEC.NT i CONFIG.NT z folderu: C:\WINDOWS\REPAIR do folderu; C:\WINDOWS\SYSTEM32...
Jak to nieda rady zmień nazwe na tą co ma nba...wystraczy czytac ze zrozumieniem,odłożyc piwo i spokojnie robić.
Zawsze mozesz odwiedzic www.ps2nfo.com....

Maccio 12.03.2005 22:55

desden muj obraz po spatchowaniu jest o 100kb mniejszy.Wiec mam przez to rozumiec ze patchowanie sie nie powiodło.Ja mam Pleya od dwóch miesięcy i sie na takich rzeczach zabardzo nieznam więc przepraszam za moje natręctwo.

Desden 13.03.2005 00:54

Cytat:

Napisany przez Maccio
desden muj obraz po spatchowaniu jest o 100kb mniejszy.Wiec mam przez to rozumiec ze patchowanie sie nie powiodło.Ja mam Pleya od dwóch miesięcy i sie na takich rzeczach zabardzo nieznam więc przepraszam za moje natręctwo.

Czyli wykonałes wszystko zgodnie z opisem i po spatchowaniu masz gotowy obraz?To wypal i zobacz,jak masz chipa i ci nie zadziała,zachowaj tą spatchowaną "kopie" i poszukaj na necie(np.emule) swapa dla dvd i wypal go na płycie dvd,po wypaleniu włożysz go, a potem tą gre(zpatch'owaną),jezeli masz już swapa to tylko się ciesz z grania,juz wszystko będzie oki :piwo:

alojz 13.03.2005 10:13

morze ktos rzyczliwy by opisał proces z pathowania nba streat v3 bardzo prosze np. formacie pdf muj adres emajl hajster@interia.pl

Desden 13.03.2005 10:34

Cytat:

Napisany przez alojz
morze ktos rzyczliwy by opisał proces z pathowania nba streat v3 bardzo prosze np. formacie pdf muj adres emajl hajster@interia.pl

Aniby po co, to jest w tutorialu w prosty sposob opisane?
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46246&page=1

Maccio 13.03.2005 13:02

nie wie ktoś w jaki sposób można zrobić plik ppf do obrazu iso.

Berion 13.03.2005 13:14

Cytat:

Napisany przez alojz

:wow: Pomijając już fakt, że to jest opisane łopatologicznie... to
Jasne, wszystkim się by chciało robić jeszcze *.pdf'a.
- Nie no bez jaj, ludzie... ...

Cytat:

Napisany przez Maccio
nie wie ktoś w jaki sposób można zrobić plik ppf do obrazu iso.

Myślisz, że taką łatkę można ot tak, napisać w pięć minut? Grupy scenowe piszą takie duperele nawet kilka tygodni [!]... ...

alojz 13.03.2005 17:46

czy do paczowania sa potrzebne pertycie NTFS czy FAT32 bo umnie wyskakuje brak miejsca na dysku choc jes go full decrypter zrobil iso tylko podczas scalania wyskakuje brak miejsca

Berion 13.03.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez alojz
czy do paczowania sa potrzebne partycie NTFS czy FAT32 bo umnie wyskakuje brak miejsca na dysku choc jes go full decrypter zrobil iso tylko podczas scalania wyskakuje brak miejsca

Max rozmiar pojedyńczego pliku dla FAT32 to właśnie ~4GB.
- Być może program dodaje tam swoje trzy grosze i dlatego na tą chwilę plik jest większy... Nie wiem, nie znam się... ...

Cytat:

Napisany przez Desden
Question II: "Czy trzeba mieć windowsa XP?"
-> Tak, bo inaczej się tej operacji nie będzie dało wykonać z obrazem powyżej >~4GB (hmm... a co z NT i 2k? Przecież oba widzą partycje w systemie plików NTFS - dop. Berion)

Prawdopodobnie...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55.