![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
UWAGA ! Dla wszystkich ktorzy chca wykonac kopie zapasowa gry Gran Turosmo 4 - nareszcie cos sie ruszylo. Grupa TOXiC uwzglednila uruchamianie gier z DVD+R DL w swoim ToxicOS, jednak bez chipa DMS4 moglismy o tym tylko pomarzyc. Niedawno pojawil sie program ktory patchuje obrazy gier przeznaczonych na DVD9 (obslugi *.iso, *.mds, *.gi) i tak nagrany obraz na plcyie DVD9 bedzie dzialal! Program umieszczam w zalaczniku, pzodrawiam fanow GT!
|
Dual Layer Image Patcher v1.0 jest tylko rewelacją,ci co chciali juz go mają.Nadal jednak czekamy na Prawdziwą ReVolucje! :D
ps.Jak ktoś nie czai to co napisał M@X.666 to chodzi o to,że jak macie powiedzmy np. ripperka3 to śmiało możecie już grać w wersje pal/ntsc us GT4 w którą wcześniej na nim się nie dało ;) |
Tylko jak to nagrać żeby był to DVD-ROM i jakim programem ?
|
Z eksperymentow naszych zagranicznych kolegow wynika, ze najlepiej sie do tego celu nadaje DVD Decrypter, co nie jest nowoscia w nagrywaniu gier na konsole ;-D!
|
Cytat:
Czasami także muszę w nero coś nagrać - jak się w takim formacie obraz trafi. |
Przy tych cenach płyt DVD R DL to eksperymenty są za drogie
|
Cytat:
|
Aha nie liczcie na specjalistów z giełd, bo tacy wcisną wam kit(np.gt4 pal) ;)
|
Orginalny Ripper 4
[QUOTE=M@X.666]Juz po screenie widac ze to nie ripper... Rippery sa na Actelu robione, a tu tandetny napis "Ripper IV" LOL![/QUOTE
Niestety zawsze znajdä sie ludzie ktörzy nie majäc zielonego pojecia chcä w kazdej dyskusji zabrac glos!Oszusten jest tu tylko ten ktöry wypisuje takie glupoty!!!Ripper 4 jest orginalnym chipem od ReparTeam i sprzedawany jest na zachodzie juz od ponal pöl roku.Na Google.de znajdziecie pod chaslem Ripper 4 PS2 okolo 100 sklepöw internetowych ze sprzedarzä tego chipa. Tu pare z nich: www.mercaelectronica.com/Juegos/ps2merca.htm http://www.shopping.tiscali.fr/8589f...19%252522.html http://fr.shopping.com/xDN-accessoir...llicium~V-rows http://www.modchip-italia.com/RIPPER_IV.html W produkcji Ripper 2 tez zostal uzyty inny chip niz Actel a dlaczego jak sie nauczysz jezyköw i poczytasz w internecie bedziesz wiedzial!!/www.maxking.com/ripper2.htm To by bylo tyle narazie ale obiecuje ze to jeszcze nie koniec. Powiedzmy slowami przyslowia: "Blogoslawieni, ktorzy nie majac nic do powiedzenia, trzymaja jezyk za zebami." Oscar Wilde "Im mniejszy rozum, tym wieksza zarozumialosc." Ezop |
Niestety zawsze znajda sie tez ludzie ktorym wydaje sie ze wiedza najlepiej - ja rowniez zaglebilem sie w temat dalej, chociazby na stronach ktore podales. Powiem najprosciej : gdy jakas firma wytwarza kolejne generacje produktow (wezmy np. VW i ich sztandarowego Golfa) to po wprowadzeniu nowego rpoduktu wyprzedaje pozostale modele po nizszych cenach, jako ze sprzedawanie nowszego i lepszego po wyzszej cenie jest z zalozenia bez sensu. Popatrz, chlopczyku na ceny : "Twoj" RipperIV kosztuje od 19 do 24 euro, podczas gdy ceny Rippera 3.1 (notabene pierwszy na swiecie chip, ktory mozna bylo zamontowac w konsoli PS2 Slim) zaczynaja sie od 29 euro (http://www.worldmodchips.com/ps2.htm). Zechcesz wyjasnic mi ten fenomen? Polecam odwiedzic www.ripper3.com i jeszcze raz przemyslec to co napisales. Nie napisalem ze nie istnieje Ripper IV. Napisalem ze ten ktory istnieje jest ordynarna podrobka i chlopaki od R3 nie maja z nim nic wspolnego - podejrzewam ze to Ci sami ludzie, ktorzy sprzedawali R3 w momencie gdy nowinka na rynku byl R2 Deluxe.
|
Ripper 4
Sprzedawany przezemnie Ripper4 jest orgilalnym chipem wyprodukowanym przez Reaper Team i tylko dlatego ze nie jest w Polsce jeszcze rozpowszechniony stal sie obiektem spekulacji. Po drugie Podröbkä mozna nazwac cos co udaje ze jest czyms czym nie jest!!Np.podröbki od znanych firm jak GUCCI albo Dolce & Gabana.
Fenomen z cenä jest bardzo prosty do wyjasnienia ty podajesz cene detalicznä od Ripper 3 a nie wiesz jaka jest jego cena hurtowa,pozatym ja moge kupic Ripper 3.1 taniej niz ty to podajesz ,ale na Allegro jest juz tak rozpowszechniony ze jest to poprostu glupotä sprowadzac cos czego inni juz nie umiä sprzedac! Poniewaz mieszkam na zachodzie mam innych hurtowniköw,dzieki czemu inne ceny i mozliwosci.Sprzedaje Rippera 4 od ponad pöl roku w niemczech z duzym zadowoleniem klientöw .Twojä wypowiedz na Forum przeslalam moim hurtownikom bo narazie jetem jedynä ktöra rozprowadza te chipy dla nich w polsce z czego sä oni bardzo zadowoleni.Powiem ci szczerze ze zarobek na nich nie jest az taki duzy zebym tracila czas na takie dyskuje ,to im zalezy na sprzedaniu a nie mnie. A tak na marginesie :"chlopczykiem "nie jestem ,jezeli juz to "dziewczynkä" :) |
@Kabanosse1 R4 to podróba,zaras mi będziesz wciskał'a, że swapa 3.6 też oryginał sprzedajesz ;]
Po drugie jakbyś wiedział'a to wciskanie jakies taniej tandety co pewnie zaras sie zje.bie, musi cię nieźle rajcować? Po 3 kiepski interes prowadzisz jak się tylko skupiłaś na ripperach 4 ;] |
Swap Magic 3.6???????????
Tak, jezeli sprzedawalabym !!!Swap Magic 3.6 to tez napewno orginalny tak jak Ripper 4.
Zakres mojej sprzedazy siega dalej niz rozum co niektörych i to mnie cieszy. |
Hello, I am marc64
I jestem z Kanady wyjechalem for 17 lat temu. Co do Swap Magic 3.6 look na originalnej str. od Swapa potem staraj sie cos napisac bo wychodzisz na IDO.......!! http://www.swapmagic3.com/ Albo tez czytales gdzies na jakims forum tak jak ten Filosophf u gory co pisze ze Ripper 4 to nie Orginal bo ripper uzywa Actel do produkcji swoich Chipow.Tylko w Ripper 3 jest uzyty Actel, w ripperach takich jak :Ripper 2 Pro ; Ripper 2 LITE or Ripper 2 Deluxe Gold tez jest noooooo Actel i sa to Originaly.Ale ludzei tacy jak tu w forum staraja sie nic innego robic jak wymyslac . Tak bylo tez przed 17 laty i do teraz nic sie nie zmienilo. A propo Rippera moge go u nas prawie w jednym RTV Shop zabudowac i kupic. B By,by Marc64 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |