![]() |
no lus tylko jak pisałem nie było patchowane toxiciem obraz prosto DVD Decrypterem z oryginalnego GT4 był zgrany i co do nośnika to na TDK i na Verbatimie było nagranie i ten sam efekt...:| nie no wysiadam... oby jakiegoś patcha do tego zrobili... bo te slimy to szajs i tyle nie ma to jak duża PS2 (jaką sam mam V9 SS i HDD do niej z R3 :P) pozdro...
Może nie Slim'y, a sam SM? :D - dop. Berion |
od jakiegoś już czasu dostępna jest ( ciach! <- rozumiem =]) wersja przystosowana do jednowarstwowych płyt DVD. "autor" twierdzi, iż udała mu się ta sztuka dzięki skompresowaniu filmów, tak więc teoretycznie jest pełnowartościowa. jak na razie nie miałem żadnych zwisów etc., tak więc jest ok.
|
@JarasMSR
Jak będę mieć dostęp do palarki DL też sobie taki zrobię i napisze miniTutorial :) |
@Berio mam pytanie bo zacząłem robić tego ripa obniżając tylko jakość filmów i jak chce spowrotem przekonwertować je z m2v do PSS (oczywiście używam PSS Plex'a) to mi wyskakuje taki oto ładny komunikat :
http://img150.imageshack.us/img150/9575/error6ye.jpg i nie mam zielonego pojęcia co zrobić z tym fantem... |
może coś jest nakopane w kodekach(reinstalacja go, to chyba standart) ;)
|
Cytat:
Nic innego mi nie przychodzi do głowy... ... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Swoją drogą Sonix apdejtował swojego DVD5 kit'a do wersji 1.02 ;]
A tak się zastanawiam czy nie lepiej jesli, by spakować ten filmik *.pss downsapling'iem? To jest nowy tools na stronie Sonix'a który po wżuceniu pliku *.pss kompresuje jego zawartość. W efekcie dostajesz o kilkadziesiąt,nawet o 50% mniejszy rozmiaru plik *.pss ;] edit: Trzeba mieć zainstalowanego PSS Plex'a, żeby uzyc tego progsa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no i spróbowałem i... dalej to samo ciągle ten sam błąd... już nawet próbowałem z rożnymi kodekami na kompie i dalej nic... jakiś pomysł... ;)
|
Cytat:
|
żaden ze mnie znawca, ale na chłopski rozum program sygnalizuje brak pamięci, co może wystąpić, gdy korzysta on z jakiegoś katalogu tymczasowego na zupełnie innej partycji niż jest zainstalowany kub gdzie ma się znaleźć plik wynikowy, a tam być może miejsca brak...
|
problem udało się rozwiązać wkońcu... okazało się że za dużo naraw filmików chce z downsamplować :blee: i komp tego nie mógł zrobić ale dałem mu w mniejszych ilościach i działa jak ta lala... ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:08. |