![]() |
Cytat:
Co do R4 to wygląda jak Duo i gdzieś było info że właśnie twórcy Duo są za niego odpowiedzialni... widać ktoś chciał zarbić na nie swojej marce jak zwykle... :ysz: |
a ja chciałem skopiowac GT4 RIP w alkoholu, ale pierw włączyłem Clony XXL i wykryło mi zabezpiecznie Libcrypt jak je ominąć i potem bezproblemowo nagrac płytke DVD ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kopia Nie działa Z narzędziami Typu "Swap Magic"
kurde a własnie na tym gramy :( |
gran tursmo 4
Ilość załączników: 1
witam na tym forum jest odp na to pytanie pz Konrad
|
Cytat:
|
Witam
Przeszukalem juz znaczna czesc tego forum ale nie znalazlem dokladnego opisu , opisu dotyczacego ripowaniu gry na PS2 z DVD9 na DVD5 Berion wspominal cos ze sworzy opis ripu idealnego , moze ten opis gdzies juz sie znajduje na forum jak tak to zapodajcie linka. Z gory dzieki. |
Cytat:
A tymczasem: Ściągnij ripptool do GT4 Sonixa. Skopiuj pliki z obu warswt (bardzo ważne - z obu), ściągnij jeszcze PSSDownsamplingTool (też sonixa). Po zmniejszeniu jakości A/V odbudowujesz obraz (tutorial - BIN2CDVD). To tak skrótowo opisane... |
Żeby było ściślej Kopia GT4 nagrana na DVD9 (Dual Layer) nie działa z narzędziami typy swap magic ale np rip na DVD5 (lub CD <lol> jesli takowy powstanie) już działa ze swap magic/exploitem
|
Witam i prosze o pomoc
Chcaiłbym zrobić kopie bezpieczeństwa tak jak jest w opisie lecz w tz book type nie ma firmy TOSHIBA model SD-R5372 co mam w takim razie zrobic ??? Z gory dzieki Pozdrawiam i prosze o wyrozumialosc jestem nowy :D |
Zmiana bit settingu nie jest niezbędna. Wpływa tylko na rozpoznanie przez konsolę typu nośnika z DVD+R na DVD-ROM. Nic pozatym...
|
@Berion, właśnie w tym problem że (podobno) jak sie GT4 nie nagra z book type'm DVD-ROM to nie wystartuje (ja mam nagrane z book type DVD-ROM i działa dlatego też tak napisałem w tutorialu).
|
Cytat:
|
@Berion, jeżeli tak mówisz to zedytuj tutoriala.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |