![]() |
Cytat:
|
Chip do playstation 1 kosztuje 7 zl w sklepie:)Na allegro jak sa to zapewne i mniej
|
Tyle tylko, ze to nieopłacalne i męczące :D, a mod do PSXa nie kosztuje wiecej niż 10/20zł.
Nie wiem... ja mam drewniane ręce i nie potrafię tak się bawić. Do tego dochodzi brak ciepliwości i... trzeba kupić nową konsolę ;) |
Spox filmik.
Trzeba mieć wprawę, więc jak przyjdę do domu po kilku :piwo: to mała szansa na uruchomienie ;) |
Uprzejmie donosze ze swapy nie dzialaja ze wszystkimi modelami pstwo 70004, bo czesc z nich ma blokade na blokady:) I kicha trzeba bylo oddac, a teraz to ja juz lepiej kuppie rippera 3.2u:)
|
Cytat:
Swap Trick Movie (kliknąć na free i chwilkę poczekać a na dole będzie do pobrania *rar z filmikiem który ma niecałe 2Mb) |
Cytat:
DES: v9-v11 wymagaja dodatkowego połaczenia LA niestety dla chip'a ;] Zmodowaną PS2 mam już przeszło 2/3 lata. Jak dotąd żadnych problemów (pomijając wyczyszczenie lasera - ale to normalne). Gram na Verbach i żadna gra mi się nie przycina (na ogół wchodzi za pierwszym razem, ale czasem i za drugim lub trzecim - to też normalne). Ale jakiej jakości jest laser w PSTwo to tego nikt tak do końca nie wie. Pojawiły się na rynku około rok temu. PS: Co do pada to niewiem. Nie chciałbym wyrokować, a dawno w sklepie nie byłem :) |
myslalem o tym swapie http://allegro.pl/show_item.php?item=66818871 ma zabezpieczenia, a pad http://allegro.pl/show_item.php?item=66876784 i wiele innych aukcji (aha w sklepie wysylkowym sa za 73, wiec moze mozliwe??). I ktorego modchipa wybraliscie i jak faktycznie jest z awaryjnoscia, biorac pod uwage dobrze zamontowanego chipa+blokady?
|
Za 50 zł to na 95% podróba.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oryginalne pady do PS2 są z Chin :uklon: i mają małe literki DualShock2 przy wyjściu kabla. A może do tej pory się już wycwanili? |
Witam po 2,5 miesiecznej obecnosci, stalem sie "szczesliwym" posiadaczem pstwo+tekken5 i teraz mam problem jak to jest z modchipami, tzn jakie jest prawdopodobienstwo ze padnie po miesiacu np z ripperem 3.2 czy jakims innym chipem, aha na gwarancji mi nie zalezy, wiec nie koniecznie zostaje mi tylko swap magic.przerobilby mi go kumpel ale zaznaczyl ze nawet z podwojnym zabezpieczeniem nie da mi gwarancji ze nie padnie np na nastepny dzien i teraz jestem w kropce, bo nie chce wywalic kasy w bloto, a chcialbym grac w kopie i gry z psx(na swapie nie pojda-oczywiscie backup:). I tak offtopic czy duale 2 sony na allegro za ok 50 zl to oryginaly czy jakies podrobki, bo trudno mi to osadzic?
|
Cytat:
khem nie w tym dosłownym znaczeniu... :respect: |
Cytat:
|
chciałem wypróbować sposób "wola" ale udało mi się tylko złamać jedną płytke na czym poprzestałem.... ;)
co do tego filmiku sory za obsów ale zostałem wyruchany przez kuzyna :boks: i jeszcze cyfrówka do mnie nie dotarła ale zapewniam iż będzie na 100% 8 ) |
hummm ale płyta staje po jakims czasie verfikacja nie odbywa sie bo cod procesora jest juz odbespieczony i konsola wtedy nie sprawdza zabespieczenia nosnika tylko botuje do ekranu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |