![]() |
Oł plis! Przydadzą mi się oba filmiki. Plis, lub jak napisał mój znajomy: "Help mnie tu panowie".
|
Cytat:
hmm... mogę coś takiego zapodać mam akurat jedną nie zmodowaną na stanie (5005 bodajże) laser wprawdzie siada ale jeszcze co nieco uciągnie tylko jak to udowodnić że nie jest modowana :| no i jeszcze jakaś kamera potrzebna jest bo EyeToy odpada syfna jakość i strasznie dużo zajmuje taki filmik... ;) |
Cytat:
Jeśli chodzi SwapTrick na SATa to mam ten filmik. |
Cytat:
Ale nic nie obiecuję... |
Cytat:
Mam PSX'a przerobionego, ale uszkodzonego. Teraz chcę kupić PSOne do kolekcji, ale nie chcę jej przerabiać (za lat kilkanaście będzie cennejsza od modowanej :). Troszkę piratów mi zostało (Harvest Moon!) i znajomy obiecał mi oryginalne gry ze stanów. Proszę o film instruktażowy osługi "słapa". PS. Może pokażecie (lub powiecie) mi jak swapować gry na Saturnie? |
Cytat:
Osobiście nie znam nikogo z niezmodowanym PSXem, także ja tego nie zrobie :| (a "procesu z klapą" nie sprawdzałem). Jako, że nie jest to potwierdzone nie wstawiałem do opisu. |
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jak podmienić płytki w PSX'ie. Wszakże płytka siedzi dosyć "twardo" na podstawce. Można prosić jakiś filmik instruktażowy?
Co do słabo zabezpieczonych konsolek, to słyszałem że na tych z serii 1002, dało się odpalić niektóre piraty. Słyszałem, nie widziałem. |
Cytat:
|
ten sposób działa z każdą wersją nawet z PSone wiem bo sprawdzałem jedyny problem może być jeśli laser jest już za słaby wtedy nie wszystkie gry działają ale to normalka...:D
|
Cytat:
|
Słyszałem o tej metodzie z podmianką dema w PSX. Podobno działa ona tylko w najstarszych modelach konsoli.
|
hehe to sprawdz i podziel się wynikami swojego śledztwa... :D
Jutro rano -dop.Berion :D |
@fire_fighter999
XD aż muszę sprawdzić... Mnie się zawsze zdawało, że to ten "przytyczek" "kontroluje" pracę napędu. |
Cytat:
|
@fire_fighter999
SwapTrick: oryg./kopia/oryg. A przycisk blokujący klapkę jest w prawym dolnym rogu :P Nie mam jak sprawdzić (kto w dzisiejszych czasach ma niezmodowanego PSX'a? :D). Jutro zajrzę czy boot faktycznie tak wygląda... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |