![]() |
Cytat:
Tak, nie wierzę Ci :D Udowodnij nam :D |
no jak browers ma ikone cd wyciagasz orginala i wkładasz kopie oszukanie systemu pozdrawiam
|
@wola
Coś mi tu nie pasuje :) Nawet jeśli wybierzemy płytę z browsera to przed jej zabootowaniem jest ona weryfikowana (ikona płyty w browserze oznacza tylko, że jest nośnik w napędzie i nic pozatym). Hmm... ... |
ps2 bez swapa i modchipa
ja mam ps2 i nie mam swapa ani modchipa !!! a gram na kopiach prosty sposób ale wymaga zdjecie obudowy zewnecznej i budowy napendu czyli jak ktos ma gwarancje to nici ale jesli ktos nie ma i zna sie mniej wiecej jak rozkrecić i nie zepsuć :) hhe sprawa jest prosta coś podobnie jak kolega pisał o psx tylko tu troche inaczej (to nie psx) wiec mamy konsole zdejmujemy górna klape ta z napendu co jest na 4 sróbkach tak jak bysmy chcieli sie dostać do lasera wiecie oco chodzi sposób jest taki umnie |||| włanczam konsole wchodze do memory wkładam demo płytke orginał oczywiscie (w tej chwili konsola rospoznaje plyte) wychodze z memory menu i widzimy opcje karta memory no i płyta wykładamy płytke orginalna czyli podnosimy górna pokrywe napendu ta czarna na czterech srubkach ! wyciagamy bez problemu i wkładamy kopie kładziemy pokrywe (najlepiej coś polozycz zeby pod wpływem obrotów płyta nam nie odleciała :P no i tera ustawiamy na ikone płyty ta w menu ! krzyzyk no i konsola ładuje nam kopie :) to taka podmina jak swap najlepiej mnieć ten haczyk tols to co sie dostaje do swapa !! wtedy nie trzeba wchodzic w konsole :) Pozdrawiam mam nadzieje ze coś pomogłem to moj sposób na granie a karzdy sposób ma swój sens
X-BOX RIP |
Cytat:
A czy nie lepszy modchip? Wydasz max 100zł (choć only model2). PS: Jak trafi mi się robota to spróbuję kupić SATa, nowego DC. Xa biorę na wiosnę (starego ofkoz). |
Cytat:
Mam kolejne pytanie (tym razem od znajomego z dylematem). Czy Satellite multiregion do Saturna, posłuży też do odpalenia pirata? |
Cytat:
Nie ma co, komputer to najwieksza paranoja naszych czasów, zeby sie to tak czesto psuło ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmm... ... ktoś ma PSXa do "oddania w dobre ręce"? :czar:
|
Cytat:
http://www.vgmusic.com/faq/gallery/h...ROM-Inside.jpg Ale po zmianie trzpienia na taki, odpada przytulanie konsoli w czasie grania ;) |
Cytat:
Ale nie sądzę żeby to miało sens. |
Cytat:
|
Chwilowo nie potrzebuję filmiku przedstawiającego swapowanie na Saturnie, znajomy na innym forum wyprosił ten cymes od tamtejszych forumowiczów (zainteresował się tym tylko dlatego, bo wylicytował Saturna na Allegro ;)).
Nadal chętnie zobaczę coś takiego na PSXie. Nasuwa mi się pytanie. Czy dałoby się zmienić trzpień w PSX (lub Saturnie) z tego "kulkowego" na trzpień identyczny, jak w radiomagnetofonach z CD (płyty wkładane od góry) - taki gładki i bez zaczepów? |
Cytat:
@Fire_Fighter999 Wystarczy rodziałka w granicach 400/400 i niski bitrate. Dużo nie powinien... A jak udowodnić? Rozkręcić i złożyć, a następnie SwapTrick. Ale to już gimnastyka :D (pozatym nie każdy ma cyfrówke na chacie). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |