![]() |
witam ile za plytke i czy masz moze schemat programatora Pic18F4550 bo chyba art2003 nie obsluzy go
|
hej chłopaki, jak potrzebujecie płytkę do PicGroove to mam aktualnie zrobionych kilka sztuk pod Pic18F4550 ale pod inne też mogę zrobić
http://img821.imageshack.us/img821/1926/plytkipyt.jpg |
@Jarek interesujacycie firmware ma wartosc MD5 E07D2B84C9E9691C261B73E5F1AADA20. Pobrac go mozesz z linku ktory dal @Pawlakos do stronki eurasia... Stamtad pobierz, wgraj i bedzie GIT. Tam masz podane MD5 przy kazdym linku.
|
Prawda, ale jakby nie patrzeć to prawie na jedno wychodzi.
|
Nie do konca.reva wywalal sie po montazu nowego hdd,a nie jak byl wczesniej juz nowy zamontowany(inny niz fabryczny)..
|
@jarek123
Wgraj sobie HashTab-a. Doda Ci zakładkę we właściwościach file hashes i tam jest m.in MD5 pliku, który sprawdzasz. Różni się tym, że RevA loopował na modealch dysków innych niż te montowane w PS3 fabrycznie. W RevB to poprawili i ten warto wgrać (nie trzeba po kolei, bez sensu by było ;]). Czemu nie usuwają to nie wiem, zapytaj Sony (albo lepiej nie bo usuną :P). Aby pobrać inny niż najnowszy trzeba pokombinować. Poczytaj tamten temat do którego linka podałem. |
Bootloader'a jak wgrasz programatorem to będziesz miał możliwość update'u pod usb ;p
|
witam mam pic 18f4550 i pic 18f4455 kwarce 8mhz i 16mhz musze wgrywac cos programatorem ? bo piszecie ze juz jest programowalny przez usb niech ktos zapoda jakis sprawdzony schemat
|
Cytat:
Jaką mam pewność że dobry 3.41 RevB wgram z stamtąd a nie robią na stronie w wała z odnośnikami? Czym się RewA i B różniło? Nie trzeba mieć A i potem dograć B? Czemu sony nie usuwa starych fw z serwerów :ysz: A i najważniejsze! Muszę wgrywać po kolei od 2.8? czy mogę od razu 3.41? |
wuwuwu.eurasia.nu/wiki/index.php/Ps3OsRels
Tu masz :) |
@adamek35
O ile mi wiadomo to nie ma konsol z 3.50. Albo kupiłeś używaną, albo oddana została do sklepu po update fw. Ja bym się kłócił ze sklepem. Format dysku nic Ci nie da bo fw jest trzymany na NAND, a nie HDD. @jarek123 Pobierz ze strony Sony. ;] >> http://forum.cdrinfo.pl/f106/jak-pob...ra-sony-86656/ |
Ja to mam taki problem, że w PS3 mam jakieś 2.8 coś i teraz te 3.41 podobno dwa były. W dzień wyjścia tego jb ściągnąłem ze strony sony bo niestety PS3 było w pudle. I teraz wyjmę i nie wiem czy wgrywać czy ściągać jakieś nowe sprawdzone? A wyjmę dopiero jak kurze powycieram bo nie sprzątałem trochę czasu przy tv ;)
Jest jakiś sposób by sprawdzić czy mam dobry plik 3.41 do updaty FW? |
Cytat:
Myślałem, żeby uzbierać pieniądze i kupić sobie PS3 na gwiazdkę ale wtedy może być już pozamiatane. :'( |
Cytat:
Kod:
Thanks to PS Jailbreak, I***8217;ve been able to finally make a proper running version of the first custom PS-Dedicated operating system ***8220;PlayOS***8221; |
Cytat:
Niestety, na chwile obecna nie ma mozliwosc downgradu w ps3 :/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:46. |