![]() |
a ja mam pytanie, w jaki sposób aktualizuje się jailbreaki na atmelu? trzeba zdejmować obudowę?
|
no tak , w bascom'ie komenda $crystal też występuje na takiej zasadzie
wiec muszę zakupić 12MHz :dd dam znac do niedzieli co i jak mi wyszlo (: |
Powodzenie.. czytałeś Ja Czytałam .. nie ma opcji UPDATE to i inne badziewia.. typu NEO :( na PICu są .. czyli rozbierasz robisz zawre.. szukasz wsadu .. w ogóle żałosne :/
|
Hej bo za tydzień będę kupował. I nadal nie wiem na co się zdecydować.
Czy to jest dobre: http://allegro.pl/ps-jailbreak-usb-p...235800360.html http://la4fww.bay.livefilestore.com/.../JJ.jpg?psid=1 Czarne ładne tylko na czym i wgl? ;) |
Cytat:
Tak to wyglada jak sie programuje rozne Atmele w C. |
Udało sie już komuś wgrać Psgroove do IPoda ?
|
orientujecie się może czy ten psgroopic pociągnie na 12MHz kwarcu? czy tylko na 8MHz jak podali ?(:
|
Ja tam czekam na co innego, aż ktoś napisze własny sterownik napędu, fs itd. żeby zostawić w spokoju ten BDVD emu. Chyba, że to nie takie proste jak mi się wydaje... ;P
|
Ciekawe kiedy doczekamy się obsługi plików większych niż 4GB (NTFS ? ) ?
Bo właśnie większość głównie na to czeka. |
Jest problem ze złożeniem. Gdzie kupowaliście PICe ? Złożyłem cały zestawik (wszystkie części) i wyszło mi 50 zł bez programatora :/.
|
@armorsnake
W debugach prawdopodobnie też połatali. Debug kit - konsola prawie taka jak retailowa. W przypadku PS3 ma pod logiem napis TEST. Mylisz z X360, których debug kitów wyszło z 10 chyba i każdy był głupio nazwany (między innymi i Test Kit). ;] Developers Kit - HDK. - - - A mnie się po prostu wydaje, że koleś ma Infectusa, zrobił obraz 3.41. Wgrał 3.50 z PUPa, skopiował zawartość flasha, wgrał obraz 3.41 i odpala 3.50 przez Firm Loader. |
Cytat:
|
Akurat ta kwestia z PS?N (notabene poruszona także na psx-scene) nurtuje mnie najbardziej :P
|
jak to jest możliwe, że koleś jest podłączony do PSN?? Ciekawe... :)
|
Już widzę jak Sony wydaje nowe modele PS3 z jednym portem USB. :haha:
@Hghormone Auto reklama? :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:02. |