![]() |
Teensy od kolegi z Czech w obudowie po czytniku kart.
i55.tinypic.com/2h3r0qh.jpg i56.tinypic.com/24y61sh.jpg i53.tinypic.com/15mbw38.jpg |
aa ok. no looz. nie szprecham tak do konca ;)
|
Zle, za PlayTv beda chciali - czyli za dodatkowa funkcje w FW.
Cytowac powinienes tylko to: Cytat:
|
Kod:
Hey, everyone it is me from Sony HQ, enjoying my morning cup of coffee! |
u mnie leży sobie goła płytka wielkości karty bankowej z czipem połączona kabelkiem do ps3 i jakoś mi nie przeszkadza że nie jest wielkości pendrajwa, chociaż w przyszłości może ją zminimalizuje robiąc dwustronną płytkę pod układ
|
@MAX jakie 200 ? 120 na allegro :P No i to nie ma wygladac tylko ma spelniac funkcje !
|
A wiecie, że gry z PSP natywne chodzą na PS3? Wystarczy nazwy plików chyba tylko pozmieniać. Ciekawe, że sony trzymało to w tajemnicy. Ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase ;)
|
@M@X bez urazy. po co tu zagladasz skoro jestes na nie dla tego projektu?
@armorsnake fajna strona :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dysk sformatowany do fat32 partycja podstawowa, struktura katalogów musi być następująca: hdd()/GAMEZ/GAME_ID/(pliki gry), gdzie GAME_ID jest różny na każdej gry np. BLES00697 dla gry Borderlands. Oczywiście nie wsyzstkie gry da radę odpalić z dysku zewnętrznego, należy sprawdzić grę na liście kompatybilności z PSJ. |
Nie działa mi nic z dysku zewnetrznego. Niewiedzieć czemu.
Na wewnetrznym wsio ok. Jaka powinna być struktura katalogów na zewnetrznym? Tylko folder GAMEZ ? Musi być we fat32 ale partycja podstawowa , logiczna ? Jaka? |
@witek nie wiem nie znam sie... Moze jakiegos innego exploita zrobia ktory jakos bardziej bedzie "otwieral" konsole i ktory bedzie wiecej zajmowal. Ni wim...
|
Cytat:
To ma tylko wprowadzić konsole w ten "tryb". Co innego aktualizacja backup managera , ale to już nie zależy od pamięci teensy. |
@Broker oby nam te 16kB flashu nie braklo w przyszlosci w tym AT90USB162 :|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:25. |