![]() |
Cytat:
|
Ty nic tylko Twoja ewentualna głupota w połączeniu ze skryptem w PUP. ;)
|
Cytat:
|
To jest temat o JB, a nie CFW czy backupach. Znowu...
- - - Ryzykowne w sensie pozwu sądowego. :P To, że wgrywanie CFW jest ryzykowane, jest chyba oczywiste? Należy czytać readme, inaczej zabijesz swoją PS3 i bez dongle wprowadzającego ją w tryb serwisowy nie do odratowania (a dla 3.55 chyba nie ma jeszcze takiego payloadu). |
Sonic jak cos zle zrobisz to grozi uwaleniem.
|
Nie bardziej ryzykowne niż zwykła aktualizacja FW :]
|
Cytat:
|
|
|
Cytat:
Mógłbym dać tylko z GeoHotowym (czyli ten który pozwala uruchamiać tylko homebrew, przynajmniej w teorii ;]), ale to i tak jest dość ryzykowne. |
Wsio masz tutaj:
http://psx-scene.com/forums/f187/%5B...noobs-d-76406/ |
Cytat:
Czy to jest w 100% bezpieczne dla konsoli, bo jak ją uwalę (konsola ma 2 tyg, "kupiona dla syna") to będę miał z żoną i synkiem na pieńku. |
Cytat:
|
Emer, olej JB, wrzuć sobie OFW 3.55, potem CFW 3.55 od Kmeawa.
Następnie: Gaia Manager 3.05, spróbuj coś odpalić. Jak nie działa to jeszcze Fix Permissions, potem Gaia i wtedy spróbuj odpalić. |
Witam.
Zakupiłem płytkę z Teensy 1.0 http://allegro.pl/teensy-1-0-downgra...415333966.html , a ponieważ ze sprzedającym nie można nawiązać żadnego kontaktu, (nawet nie wiem co mam wgrane na tę płytkę, nie wiem jak to sprawdzić - po odpaleniu teensy.exe i flipa windows daje komunikat że urządzenie usb jest uszkodzone) mam kilka pytań do oblatanych w temacie: 1. Wszędzie jest opisane jak odpalać JB na ps3 ale nie znalazłem żadnego info jak się powinno wyłączać konsolę bo u mnie inaczej się nie da tylko na chama wtyczka z gniazdka. 2.Po odpaleniu konsoli i załadowaniu JB mam breaka wyciągnąć, zastawić czy nie ma to żadnego znaczenia? 3.Jakiego managera polecacie, mam zainstalowany Backup Manager, Gaia, Open Manager, MultiMAN. Na siedem zrobionych backupów odpala tylko jeden, reszta po załadowaniu przez managera niby się odpala, ale zaraz robi się czarny ekran i pozostaje tylko wyciągnięcie wtyczki z gniazdka. Gry które nie odpalają powinny działać, przynajmniej innym działają bez problemów. Nie wiem może coś źle robię , może za dużo zainstalowałem tych managerów i coś się pieprzy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36. |