![]() |
Czyli Twoim zdaniem warto zrobić downgrade z 3.55 na 3.41?? Bo w 3.41 rozumiem z dongle, można grać z wykorzystaniem zewnętrznego syku tak??
|
Dopóki CFW3.55 nie będzie dopracowany i w pełni operacyjny, dopóty nie zamierzam zrezygnować z 3.41. Moim zdaniem nie warto na razie bawić się w 3.55 skoro i tak mam JB. Do 3.55 nie potrzebny jest żaden dongle, tylko odpowiednio podpisane cyfrowo aplikacje homebrew.
|
Cytat:
|
Cytat:
Również uważam, że HermesV4b bez spoofa jest najlepszy. |
potrzebuje pomocy w sprawie JB bardzo prosze o kontakt gg: 2499509
|
jakby ktoś jeszcze potrzebował JB na PIC zapraszam http://allegro.pl/show_item.php?item=1412945316 zostła jedna sztuka ale w razie potrzeby zrobię wiecej. Z nimi nie ma żadnych problemów przy programowaniu ;)
|
Witam, udało mi sie zrobić JB 3.55:) Moje pytanie brzmi, jak kopiować gry na dysk zewnętrzny?? i jak grać z takowego??
Na 100% jest taka możliwość, dlatego uwagi typu, nie możliwe itp, proszę sobie odpuścić:) Pozdro |
ja zalecam bez spoofa.
|
Po wgraniu nowego hermesa V4b wyświetla się w systemie 3.55 .Widocznie sie wgrało :) .To którego hermesa V4b mam wgrac docelowo i pozostawić ze spofem czy bez .Proszę o cierpliwość do moich pytań.
|
@zepter wgraj hermesa v4b z jakims spoofem 3.5 albo 3.55. podlacz do konsoli. Zobacz w informacjach o systemie jak bedzie widnialo ze masz soft 3.5 albo 3.55 to bedzie oznaczac ze sie wgral nowy hex. Potem mozesz wgrac zwyklego hermesa v4b bez spoofa i powinno wyswietlac 3.41 i tak se zostaw.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Czy ktoś kto posiada Teenst 1.0 mógł by mi napisać jak to jest u niego z wgrywaniem nowego hexa .Czy wyświetla się jakaś informacja na koniec typu Fund new hardware.
|
No własnie wyświetla sie Generic USB new hardware found. Własnie Teensy loader nie chciał działać, uzywałem Flip'a 3.4.2 ;)
|
A tobie po kliknięciu start application wyświetla się jakaś informacja o wgraniu nowego wsadu ( Hermesa).Oraz czy możesz swoja płytkę programować za pomocą loadera Teensy.Sterowniki są prawidłowe chyba menadżer pokazuje ,że sterownik ATmega32U2 jest zainstalowany.
|
Ja mam tak, ze jak podłącze to mam Generic USB a jak nacisne ten przycisk to wtedy moge wgrac nowy hex postępując z linkiem z Youtub'a. Jak kupowałes na allegro to pewnie hermes v4 badz ze spoofem ;) Pokombinuj ;) Ewentualnie spróbuj te stery pod Win 7.
hxxp://hotfile.com/dl/96551466/b0a1f0a/Flip-libusb-signed-driver.rar.html |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:31. |