![]() |
Witam i zwracam się z pro¶b± o pomoc. Mam ps3 z padnietym laserem, kilka dni temu zrobiłem downgrade do 3.41 i uruchomiłem jailbreaka. U kolegi zrobiłem kopie zapasw± moich gier Fifa 10 i 11, podczas uruchomienie w.w. gier konsola prosi o oryginlan± grę w napędzie. Na tym forum wyczytałem że ludzie uruchamiaj± te gry bez płyty. Nadmienie że używam open manager, gaia i backup. Może kto¶ doradzi co robię Ľle. Pozdrawiam
|
Wczoraj kupiona przez kolege w MM (Płock) konsola miała soft 3.30. Zatem jeszcze można dorwać z niskim FW. Radze kupować z małym dyskiem, ta była 120. I jak na pudełku jest nadruk 3D to też ma wyższy soft.
@tomekmaster8 w tym temacie nie rozmawiamy o grach. |
Cytat:
Tak samo było z JB za granic± nieszło kupić i długie terminy na realizacje a w Polandzie pełne sklepy tyle ze nie wysyłaj±ce za granice a jak nawet zadzwoniłe¶ to odpowiedz "po jakie licho ja mam na poczte leciec i to panu wysłać"http://forum.cdrinfo.pl/images/icons/icon6.gif Poczytajcie o najlepszym z najlepszych>http://translate.google.pl/translate...%26prmd%3Divns Dlaczego to daje bo gdyby nie Stefcio to dzi¶ by nie był kompa na twoim stole. Dzi¶ geohot to podobny gosć. Zobaczymy co będzie dalej ale ma smykałkę jak Stefek więc moze będzie rewolucja? Dlaczego PS3 bo daje mozliwosci WPA CRAKING IN ^6sc. |
Na jakim zadupiu mieszkam widac pod Avatarem. mc5 tez melduje zakup konsoli z MM takze no chyba my rozmawiamy o PL a ty o ZAGRANICY. To w takim wypadku dzieki za cyn ze za granica sa juz 3.55 bo nie znalazlem jeszcze wpisow takich tak jak i zeby w PL takowe byly. Za to conajmniej kilka w kazdym tygodniu meldujace ze softy niskie wlasnie. Takze polecam kupowac w PL poki co ;)
Zreszta jeszcze troche i soft nie bedzie mial zadnego znaczenia jaki bedzie ;> Jestem Zabol ale co to ma do rzeczy... Szczuru smierc donglow napewno nastapi. Mysle ze gora 2miesiace ;> |
Cytat:
Więc spoko TO RELAX.http://forum.cdrinfo.pl/images/icons/icon6.gif Więc jak człek się pyta to znaczy ze niezna zadnych innych sklepów jak S. albo M.M i tam niema na pewno. A je¶li chodzi o geohota to nie i nie zauwazyłem tego tematu bo mam niewiele czasu zaby z netu korzystać i dzi¶ wreszcie podł±czyli mi internet i niemuszne już wiochy Hakować żeby go mieć. I ty jeste¶ zabol!. A moze PIASTOL |
gów.. prawda , w MM dzi¶ kupiona konsola i ma 3.42 , po za tym jak komu¶ nie pasuje to po sprawdzeniu w domu wracasz i oddajesz a gotówkę otrzymujesz spowrotem :)
chyba że kupisz w jakim¶ badziewiarskim sklepie gdzie towaru nie możesz oddać po rozpakowaniu ;) |
Info wg mnie jest w dobrym miejscu bo to może "u¶miercić" dongle :P
|
Cytat:
@arcade skad ty sie urwales ?! Mowisz w sklepach tylko najnowszy soft 3.55 jest tak ? To moze zrobimy zaklada. idziemy razem do sklepu. Kupujemy konsole na dwoch, jak bedzie nizszy soft niz 3.55 to ja ja biore, jak 3.55 to ty ok ? ;P Gadka o key znalezionym przez GeoHota juz byla a do CFW jest osobny temat jak bys nie zauwazyl. @Szczuru ty tez daj te cenne info tam gdzie ma byc. |
Flukes1 eksportuje PL3 Payload BEZPOSREDNIO do 3.55 FW!
Cytat:
Cytat:
|
WASZE PS3 NALEݎ DO MNIE
http://dukio.com/wp-content/uploads/...eohot_3.55.jpg@emer74 szansa ze dostaniesz nowa konsole z softem 3.55 jest rowna 0 :) Nie ma konsola z tym softem. Kumpel np miesiac temu kupi w MM nowyzestwaw z GT5 i dostal firmware 3.42. Takze jak chcesz 3.41 to moze z jakimis starszymi grami wez bedzie wieksza szansa. No ale juz wkrotce zaden soft nie bedzie problememe ;)[/QUOTE]
Tak Tak z nowym softem jest wszystko w sklepach starego niema no chyba ze w jakim¶ komisie używana. Ale spoko pare dni i będzie toturial jak z 3.55 zrobić. Geohot: Full 3.55 CFW PS3 Jailbreak Is Working! Dziureczka w PS#3 erk: C0 CE FE 84 C2 27 F7 5B D0 7A 7E B8 46 50 9F 93 B2 38 E7 70 DA CB 9F F4 A3 88 F8 12 48 2B E2 1B riv: 47 EE 74 54 E4 77 4C C9 B8 96 0C 7B 59 F4 C1 4D pub: C2 D4 AA F3 19 35 50 19 AF 99 D4 4E 2B 58 CA 29 25 2C 89 12 3D 11 D6 21 8F 40 B1 38 CA B2 9B 71 01 F3 AE B7 2A 97 50 19 R: 80 6E 07 8F A1 52 97 90 CE 1A AE 02 BA DD 6F AA A6 AF 74 17 n: E1 3A 7E BC 3A CC EB 1C B5 6C C8 60 FC AB DB 6A 04 8C 55 E1 K: BA 90 55 91 68 61 B9 77 ED CB ED 92 00 50 92 F6 6C 7A 3D 8D Da: C5 B2 BF A1 A4 13 DD 16 F2 6D 31 C0 F2 ED 47 20 DC FB 06 70 :wow: |
Jedyne "any hex" jakie sprawdzałem to:
Hermes v4b + Spoof 3.55 - Działa KaKaRoTo PL3 + Spoof 3.55 - Działa Rebug Hermes v4b - NIE Działa Rebug KaKaRoTo PL3 - NIE Działa |
szczuru mam pytanko. Rzeczywiscie nie ma problemu z ladowaniem ANY HEXow ? bo na X3MAXie byly nie wszystkie chodzily poprawnie wgrane hexe... Sprawdzales rozniste ? Kaine problem ? Bo wiem ze tez cos poprawiali w ps3usbbrejku w tej sprawie....
|
Tak, sam mam takiego brejka od tego sprzedawcy.
|
Witam
zepsuł mi się blu ray i się tak zastanawiałem nad kupnem jb hm ten byl by dobry? http :/ /allegro.pl/hit-ps3usbjailbreak-jailbreak-ps3-psgroove-64kb-i1395786958.html |
Tak jak napisales. Niektore gry wymagaja napedu.... Gry sie nie wieszaja, nie tna. Problemy z niektorymi bywaja.... Uzyj teensy albo ps3usbjailbreak. God Of Wary dzialaja akurat bez zadnego wiekszego problemu ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:57. |