![]() |
Jako że jestem nowy na forum chciałbym powitać Wszystkich.
Poczytałem trochę, i wynikło z tego tyle że nie można było grać online z "Break'ami" I tu mam pytanie- czy już stało się to możliwe. Wersje systemu mam 3.51 z AmazeBreak (w ogóle można do tego znaleźć aktualizacje czy coś?), więc mógłbym odpalić np; Resistance 1 albo 2 przez internet?. A odbiegając od tego co pisałem wcześniej, czy normalne jest że nie wszystkie gry mi działają? fakt z zdecydowaną większością nie mam żadnych problemów, bo jak dotąd nie chodził mi tylko Assasin Creed (dodam że druga część działa bez zarzutów i jest naprawdę fajna ;d), oraz mojemu bratu PES 2010, obydwie gry z płyt odpalały normalnie, a z menagera nie widać nic poza czarnym ekranem. Gdyby ktoś wiedział jak to naprawić, albo zna odpowiedź na któreś z wcześniejszych pytań-byłbym wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam, i życzę wszystkim miłego grania. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i mamy juz pierwsze efekty. Mozemy grac w NFS HP i GT5 na naszych zbrejkowanych konsolkach JEA ;>
|
Panowie, klucze do podpisywania aplikacji na 3.50/3.55 znalezione. ma ktoś już jakiegoś fixa na GT5?
|
Cytat:
>http://pl.wikipedia.org/wiki/Rochest..._of_Technology To zapewne nie był by wasz szczyt marzeń pracować dla sony ,to zwyczajna duża firma robiąca sprzęt do gospodarstwa domowego . Poczytajcie sobie jego biografie i osiągnięcia ,to już prędzej wyląduje w jakieś firmie związanej z komputerami jak intel czy IBM. A na brak kasy to już teraz nie możne narzekać bo sponsoring to ma ogromny chociażby od intela. Reverse Engineering ma w paluszku z taką wiedzą to założono AMD ..cheche :) |
Cytat:
@szczuru coz oznacza "master key" w scenie ps3 hehe ;) Juz tyle razy to pisane ze powinni wymyslec jakas inna nazwe na REALLY FUCKIN M*FUCKA KEY ! heh ;) No ale rowniez czekam na efekty tych wszystkich KEJSOW.... Ale bez napalenia jak tam nie ktorzy juz pisza czemu jeszcze nie ma nic wypuszczonego uzytecznego heh ;) Napalency.... |
@Berion, odnośnie tego CFW to odpala się go po podmianie plików w dev_flash (a nie tak jak napisałeś - za pomocą CFWLoadera/USB - wtedy wywala RSOD).
Odnośnie masterkey'a (biorąc pod uwagę, że to wiarygodne info) to nie pozostaje nić tylko czekać na jakiś tutorial odnośnie signowania :P |
Niech Wam będzie. :P
|
Cytat:
|
M@X, rzadko się z Tobą zgadzam, ale dziś zrobię wyjątek. ;P
|
N o i jeden madry - kto dzis dzieli sie nietuzinkowa wiedza za darmo...?
|
no jasne, tym bardziej że oficjalnie nie popiera piractwa a myślę że jeśli zatrudniłoby go sony to na start dostałby pewnie pieniądze o których nam się nie śniło.
Cytat:
chyba wszystko jasne |
Cytat:
Cytat:
To jeszcze niepotwierdzone co napisał, tylko wszyscy z podnieceniem klonują te hashe do newsów. |
Mysle ze nie jeden zdolny czlek kombinujacy z softami wiaze nadzieje z tym ze zostanie kiedys zauwazony gdzies i pomoze mu to otworzyc drzwi do godnego i spokojnego zycia.... Sposob na zycie jak kazdy inny. I zasluzony swoja ciezka praca oraz talentem ktory powinien byc nagradzany.... No ale to chyba nie jest jeszcze jakies official info ? Zreszta mysle ze JUZ TERAZ poradzimy sobie i bez niego ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |