![]() |
To co napisałeś nie ma sensu bo jak dodasz do tego skalowanie do 1080p lub 4K przez telewizor, kiedy na wejściu znajduje 720p, to na ekranie będziesz mieć takie same rozmazane gówno jak byś podłączył starego szaraka. Dlatego rozsądnie byłoby dać 1080p w kilku trybach do wyboru (wszystko skalowane nearest neighbour rzecz jasna):
|
240p * 3 = 720p, chyba, że jest coś o czym nie wiem. xD
|
Oczywiście, że lepiej PSTV. Jest już złamana (no ok, fw 3.69 nie), więc można choćby kartę SD 256GB wsadzić w cenie Sony'owskiej 8GB. Odpala teoretycznie wszystkie gry z PSX i PSP (via Adrenaline; praktycznie wszystkie co są w sklepie dla PSP/PSV) i wszystkie z PSV (trzeba wyczyścić whitelisty). Jest mniejsza i obsługuje DS3/DS4. Cena też atrakcyjna, ja za swoją dałem jakiś czas temu 150zł, a w sklepach były nawet i za 100zł bo wyprzedawali.
|
|
Ale crap, straszny skok na kasę. Założę się że za jakiś rok Sony Wyda PSone, tym razem z DualShockami i inną biblioteką gier.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nawet jeśli to wciąż taniej jak u nas.
|
Dodam tylko że wszystkie ceny (czegokolwiek) podawane w dolarach podawane sa bez taxu, czyli podatku stanowego, różnego dla każdego stanu (coś jakby netto, do którego trzeba doliczyć VAT inny w każdym stanie). To tak tylko dla tych co to âHurr durr, Grażyna, za $99 równa sie âŹ99 we Jewropie!â
|
@zepsójmajster, nie pomyślałeś, że dają 720p bo to potrójna wartość natywnej rozdzielczości ps1? Jak zwykle idą po taniości, żeby wydoić klientów żerując na nostalgi. Kupie ten szit mimo wszystko.
Nie wspominając, że my tu w PAL dostaniemy na 100% spowolnione wersje PAL czyli 25FPS. Tragedia. Cena dla USA/Canada i Meksyk - $99 - na dzisiaj 363.18PLN Cena dla europy - ***8364;99 - na dzisiaj 423.72PLN Cena dla Polski - 459.90zł -_- |
A ja stawiam ze $ony nie blyska intelektem i zrobili nowe badziewie ;)
|
Ja też. :czar:
|
Ja to obstawiam resztki magazynowe VitaTv, ktore jak wiemy nie sprzedalo się za dobrze :D
|
Ale jaja by były jakby w środku siedziała zwykła Vita tylko z innym sysconem (czy co tam w niej odpowiada za konfig środowiska).
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:25. |