![]() |
To nie jest zadne zabezpieczenie tylko ukryte menu .
|
Cytat:
|
No i wszystko wiadomo , konsoloa dziala na androdzie/linux 32 bity , i czytajac recenzje lepiej kupic vite albo psp :D
|
By dostać się do ustawień emulatora w PS Classic wystarczy... podpiąć klawiaturę USB i nacisnąć Esc ;)
https://twitter.com/Nibellion/status...73514512031744 |
Siła rzeczy bedzie noszy niz najnowszy FW wity, wiec Sony jesli tylko bedzie chciało to go zrobi nie do dotknięcia. Chyba, że będą mieć interes, a mogą mieć bo model biznesowy zakłada zarobek wyłącznie na sorzęcie, a nie na grach i usługach.
|
Tak jak z NES i SNES mini, trzeba czekać, dobrze, że to nie FW najnowszej Vity bo inaczej nonhackable. xD
|
A da się w ogóle coś więcej z tym zrobić skoro bebechy i oprogramowanie są już znane?
|
Nie stać mnie. To 450zł. :P
|
No to dajesz @majsterpopsój, bo niby 3go grudnia mam dostać. xD
|
Bebechy całkiem ok. 1,5GHz na jajo, 1GiB DDR3 i 16GiB eMMC. Ależ bym to zhakował. :D
|
Straszny ten trailer. Screeny, które się przewijają są skalowane jakimś syfem co rozmazuje obraz, a do tego ta kakofonia z głośników... Cała ta konsola jak i jej promocja jest amatorska. Ja się zawiodłem.
|
|
Aż tak strasznie biednie nie jest. RE2 nie dali bo Capcom nie będzie robić sobie konkurencji dla remake'u RE2. MGS ok, Tekken 3 ok, Puzzle Street Fighter II Turbo przyjemna popierdółka multiplayer, Rayman 1 to trochę lipa, dwójka znacznie lepsza, Wild Arms dobry jRPG (a gdzie Grandia? chyba zapowiadali?), FF7 to wiadomo majstersztyk, GTA mnie się nie podoba, ale dla wielu to kult, RR4 ujdzie w tłoku, Oddword superowy platformer logiczny. A reszta to syf... ;p
Mnie bardziej interesuje czy to będzie się dało zhackować. :D Na oko musi mieć minimum 5GB na te gry, więc to nie jest tak znowu mało. Więc obstawiam ósemkę z systemem. Ale gdyby dali 16 eMMC to miód malina. Nie ma Kula World, to mnie dziwi, sto razy lepsze niż ten gówniany Kurushi. A i nie ma CTR o dziwo, czyżby Activision kleiło w piwnicy remake? :D |
@M@X byłem pierwszy. xD Link
|
Ilość załączników: 1
Pełna lista.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |