![]() |
CEX CFW 4.21 Rebug 4.21.2 lub DEX CFW 4.21 PS3Ita v0.9. W zależności od tego jaką masz konsolę.
|
Zwykly retail, nie zalezy mi na os++ bardziej na tym zebym kazdorazowo nie musal robic downgrade do 3.55 bo jest to upierdliwe cos slyszalem ze rogero ma nowy CFW i podobno nie trzeba kazdorazowo zanizac do 3.55
|
Ale o czym Ty piszesz? Po co masz "każdorazowo robić downgrade"?
Podałem Ci wyżej, aktualnie najlepsze CFW. |
Wgraj Rebuga 4.21.2, zainstaluj Rebug Toolbox, włącz w nim tryb "Rebug", zainstaluj najnowszego multiMANa i niczym więcej się nie przejmuj :)
|
Cytat:
BTW. Są już jakieś pierwsze testy? |
Są, przejrzyj wątki do których linki podałem. ;] Ja bym zaczekał, aż wyjdzie ze stadium wieku dziecięcego - co chwilę update'y są.
A OOS++ to nic nadzwyczajnego w tych czasach. ;) |
Witam ponownie - jakiś czas temu wyszło w końcu CFW 4.30 od Cobra Team i zamierzam to zainstalować - całą procedurę znam, ale wyczytałem że jak ma się zainstalowany spoofer to lepiej się nie brać za aktualizację - to wracać na OFW 3.55 czy lepiej nie próbować - nie chcę zbrickować sobie konsoli - model CECHC-03.
|
No i po co Ci to? Wgraj lepiej Rebuga. Gry z PSXa można już odpalać normalnie (via mM lub Iris) bez Cobra shitu.
|
No to fajnie XD, ale cobra mi daje jeszcze gry z ps2 :) - gdyby nie to od razu zainstalowałbym Rebuga albo Rogero. W każdym razie nieaktualne - zainstalowałem bez przechodzenia na OFW i wszystko śmiga oprócz GameDATA, ale bez tego moge żyć - grunt, że mi działają gry wymagające OFW wyższego niż 3.56.
|
A w ile z tych da się grać? Z tego co wiem to wszystkie mają poważne glitche graficzne.
|
Większość gier PS2, które posiadam działają bez problemu - niektóre jak Crash Twinsanity wieszają się w różnych momentach (ale da się grać) i jest parę co się nawet nie włączają - z psx jak na razie z mojej kolekcji jedna nie działa, a z PSP parę grywalnych ale szału nie ma.
|
@Berion, ale CECHC-03 to jest PS3 z BC.
|
Umknęło mi to z postu Hakera120. ;]
|
No to już się chyba nie dziwisz, że siedzę na CobraCFW Berionie XD. :)
|
Nie dziwię się, ale to chyba nie potrwa długo. ;) Jak rozpracowali ps1emu to wkrótce pewnie też i ps2emu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:16. |