![]() |
Cytat:
|
Skąd ten wniosek, przecież napisał ze disabled?
Chyba ze nagrywarka domyślnie sama włącza. Wtedy zastanawia różnica miedzy wypałami - wiadomo nie ma dwóch takich samych nośników, ale różnica jest widoczna na całym krążku. Może więc jakiś wpływ był..:hmm: |
Cytat:
|
True :) Czyli niezależnie od tej opcji nagrywarka zawsze wykonuje OPC podczas wypalania.
Przynajmniej ta konkretna :) Właczenie tego po prostu chyba nic nie zmienia, choć na wszelki wypadek ja i tak bym sprawdził (ostatecznie to nic nie kosztuje, jeżeli palimy jakieś sensowne dane) :haha: ale nie mam jak. |
Właśnie stałem się posiadaczem Litka iHBS112, który będzie wspomagał LG BH10LS30. Pierwsze co chciałem zrobić, to oczywiście sprawdzić firmware i uaktualnić, niestety SmartPack nie znajduje nowej wersji, a wersja jaką posiadam wgraną w napędzie to PL01 z 13.05.2011, czy to jakaś nowsza wersja niż CL0K?
|
Witam
O kolega mnie ubiegł miałem o to samo spytać przed momentem ktoś coś wie na ten temat |
Jakoze, ze tym watku trwa ozywiona dyskusja na temat wspomnianej nagrywarki. Moze ktos wypowie sie na temat tego -> http://forum.cdrinfo.pl/f107/problem...300s-0b-90022/
Skonczyly mi sie pomysly :-/ |
Bartez wyjaśnił sprawę.
Verbatim, JVC, Panasonic, TDK - jak na nich będzie problem to wtedy faktycznie coś jest nie tak. |
Cytat:
|
zauważ tylko, że dla mnie Verbatim to znaczy Verbatim.
I na płycie powinien być tenże właśnie napis ;) Jeżeli taka płyta nie działa - to faktycznie z nagrywarką coś nie tak. Esperanza to szrot, na LG ledwo się wypala i są problemy z odczytem. Na Pioneerze nie testowałem, ale pewnie nie lepiej. |
Kolega Kapitan chyba podał nie tego linka, którego chciał. Poprawny to ten: http://forum.cdrinfo.pl/f107/liteon-...e-wolno-89989/
Oczywiście mogę się mylić :) |
A to zmienia postać rzeczy :taktak:.
A Imgburnem też tak marnie się pala? Mam oryginalne UltraISO 9.3.5 ale pierwszy raz słysze ze można nim palić plyty :hmm:. edit: rzeczywiście mozna :w00t: ale i tak polecam ImgBurn. UltraISO nie wyglada jakby było przystosowane do płyt BluRay. |
Cytat:
Pomysł jest jeszcze ciepły, więc nie przeglądałem wszystkich wątków na forum. Jeśli było to przepraszam :) |
Szczerze mówiąc: nie wiem.
Pytać trzeba chyba sławkaj. Brat kupil LG, ja kupiłem Pioneera. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Myśle że z Liteonów też byśmy byli. |
Sławek, wypowiedz się plis :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |