![]() |
Ilość załączników: 1
Nero 2014
Panasonic Printable BDRX4 Liteon Ihbs 112 F.W PL06 https://forum.cdrinfo.pl/attachment....1&d=1471686980 Cytat:
|
Nero 2014
Omega Printable BDRX4 Liteon Ihbs 112 F.W PL06 https://forum.cdrinfo.pl/attachment....1&d=1468777609 |
|
To muszę niemal wszystkie nagrania poprawić bo mało kiedy osiągam takie wyniki.
Te same pliki co na verbatimie powyżej tyle że na hp. Wniosek - mój ihbs112-115 dużo lepiej pali na hp Załącznik 79573 |
Cytat:
Załącznik 79572 |
Przed chwilą właśnie tego doświadczyłem.
Póki co wyniki HP są wyrażnie lepsze. Jaka jest granica ilości błędów dla płyt b-dr ? do jakiej wartości można uznać płytę za znośną a powyżej której za źle nagraną ? Verbatim x4 na ihbs112-115 Załącznik 79571 |
Cytat:
Na pewno w tłoczni CMC Magnetic jest kilka linii produkcyjnych \ również zależy jak skalibrowane\ ustawione są maszyny \ od tysięcy innych parametrów \ użytych materiałów \komponentów.. w zależności jakiej jakości otrzymasz nośniki .....jak zauważyłeś pewnie niektóre Verbatim od CMC świetnie się palą a inne fatalnie ... tak to już jest ... |
Czy HP na ihbs112 pala się lepiej niż verbatim ?
|
Też miałem kilka takich przypadków że odtwarzacz nie chciał \nie rozpoznawał dobrze nagranych płyt .....ale raczej to wina softu\chipsetu \słabej optyki stacjonarnych play-er BD . Wszystkie działały w PC czy też w innych odtwarzaczach...
Pamiętam jakiś Sony nie czytał płyt nagranych w ImgBurn ... a czytał bezproblemowo nagrane w Nero.....:sciana: Poziom błędów i jakość zapisu kompletnie nie miała znaczenia...:haha: |
Pewnie wadliwe sztuki.
|
Cytat:
|
"Normalne" verbatimy czy LTH ?
Właśnie sprawdziłem ostatnie 3 szt ze starego cake 25 szt printable i stacjonarny blu LG czyta wszystko. |
Cytat:
|
|
Wygląda na to że verbatim pali się gorzej niż HP.Pocieszające zwłaszcza że dziś kupiłem cake 25 szt :)
Wszystko w tle było wyłączone. Verbatim bd-r printable x4 ihbs112-115 Załącznik 79545 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:48. |