![]() |
Witam,
Który BIOS do tego palnika polecacie jako najlepszy? Dzięki! |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
Dzięki za info. Cytat:
Co do prędkości, to będę w kolejnych próbkach trzymał się wytycznych || |
Cytat:
Wolniej zawsze dokładniej. Przy DVD testujemy LiteOn'em 4x a BD-R 2x. |
Wiesz ja kupilem panasy na wartosciowe rzeczy i kupilem tez cake omeg na jakies duperelki takie malo wazne... Wszystko w sumie zalezy chyba jak duzo wypalasz i jak cenne sa dla ciebie dane... Tak jak mowie kupilem omegi, nagralem juz prawie wszystkie i kompletnie zero problemow z wypalaniem, w testach wypadaja nienajgorzej mieszcza sie w granicach bledu ale szczerze mowiac sam nie wiem czy nie lepiej doplacic troszke do wewnetrznego spokoju i swiadomosci ze nagrywasz na najlepszym mozliwym nosniku. Poki co nie zaluje omeg ale nie wiem czy ponownie je kupie... Z jednej storny jak masz jakies malo wazne rzeczy to chyba warto bo 4 zl kontra 6.7 za panasonic to jednak roznica jest...
|
Cytat:
Widziałem już tą aukcję (sprawdzając kolejną poszedłem za ciosem i wyszukałem podobne). Ten sprzedawca potwierdził Twoją teorię, ale ma nieco drożej niż inni ***8211; sprawdzę u innych :spoko: W zasadzie, to jak się kupi w takiej cenie płytki to nie wiem czy jest sens szukac czegoś tańszego na mniej istotne wypały? Może jakieś sugestie? Pozdrawiam! |
Cytat:
http://allegro.pl/blu-ray-panasonic-...849877550.html |
[6.2 za plyte... Cena bardzo pozytywna jak za jakosc tych plytek. Pozdrawiam.]
abezus, to są Panasonic x4 printable. Wydawało mi się, że te testowane (i polecane?) przez slawekj to były x6 printable ??? ...Chyba, że to bez znaczenia (ta sama płyta/jakość)? |
Ilość załączników: 3
|
Ilość załączników: 4
TDK DVD+R DL x8 palony x8
Załącznik 58346 Załącznik 58347 Załącznik 58348 Załącznik 58349 Tu jest właśnie ten przykład kiedy płytka testowana x16 daje, o dziwo, lepsze rezultaty niż x2, zwykle jest na odwrót (Verbatim wcześniej testowny przeze mnie też był lepszy x16). Swoją drogą, to w manualu Opti było zalecane testowanie DVD x4 lub x8... Do rewolucji nie nawołuję, tak tylko mnie to zaciekawiło ??? |
http://allegro.pl/panasonic-bd-r-blu...834763161.html
6.2 za plyte... Cena bardzo pozytywna jak za jakosc tych plytek. Pozdrawiam. |
TDK DVD+R x16 palony x16
Załącznik 58340 Załącznik 58341 Załącznik 58342 Te płytki sprawowały się całkiem nieźle jak je wypalałem na starej nagrywarce DVD NECa... Na szczęście w caku zostały mi może ze 2-3 szt. tego badziewia :nie: |
|
Ja kupowałem od Henryxa (Czysta_Plyta) na aledrogo: http://allegro.pl/listing.php/user?c...&change_view=1
Chyba chwilowo nie ma. Poza tym wysoko stoi EUR i $ więc nie spodziewajmy się niskich cen... :( |
A wiesz może gdzie można tanio kupić te Panasy w wersji printable ? Bo wszędzie ceny z kosmosu :/
Ps. za parę dni zamieszczę testu na mojej wypalarce :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18. |