![]() |
BENQ 1620PRO
bad.bat > Failed sd2old.bat > Failed sd251.bat > Failed sheep_3.bat > OK Jednak dobrze że tego uzadzenia nie używam do odczytu zabezpieczonych gier, kopiuje tylko dvd zabezpieczone i nie :) |
Settlersi 4 są zabezpieczone SD v2.1. Na moim Litku 5238Srobienie kopii idzie bez problemu:>
Odpal tych settlersów z virtuala np. DT i sprawdź czy będą chodziły. Jeżeli ruszą to znak że podczas zapisu coś źle ustawiasz. P.S.@Adept jaką masz spawarke? |
To moje nagrywarki
1. LG CD-RW GCE 8525B 2. LG DVDRAM GSA 4163B Czy alcohol najnowszy działa pod Win 98 Czyli najpierw zrobić kopie w alcoholu a później uruchomić z dysku wirtualnego Tak mam zrobić Pozdrawiam |
NEC 3540 z biosem 1.01:
sd2old.dat - failed, sd2.51.dat - failed, bad.dat - failed, sheep3.dat - failed, sheep3.audio - ok. Pozdr. |
BenQ DW 1640...
Skopiował tylko sheep3.dat |
Lg Gsa-4167b
Sd2old.dat -> Ok! Sd251.dat -> Ok! Sd290.dat -> Ok! Bad.dat -> Ok! Sheep3.dat -> Ok! I Kolejny Plik Sheep3au.dat -> Ok! Tu Musialem Zmienic Nazwe Pliku Zeby Nie Powielala Sie Z Poprzednim Testem, Ale To Chyba Nie Ma Znaczenia. Niestety Odczyt Na Tej Samej Nagrywarce. Jesli Ktos Chce Moge Wyslac Plyte Poczta Do Sprawdzenia Na Jakims Napedzie. Plyta: Bylejaka Plyta Dvd Sposob Nagrania Jak W Opisie Czyli Jednym Slowem Probojemy Teraz Nagrac Gre Z Sd4 :) Za Dwa Tygodnie Planuje Też Zrobić Test Modelu Lg Gsa-4166b - Z Lightscribe`m A Jak Tylko Będzie Do Zdobycia W Polsce Również Modelu Lg Gsa-4168b Również Z Lightscribe`m |
Qrcze a w teście w sąsiednim miasteczku wyszło, że ten naped łyka tylko sd2.old.
Na cdfreaks, że sd2.old i sd2.51. P.S. Nie znaczy to, że się czepiam. Mi też przy tym teście wychodziły różne kwiatki. |
To może mała podpowiedź dot. całej procedury jak uczynić test najbardziej wiarygodnym. łacznie z wersja nero :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |