![]() |
Cytat:
|
ale nie wiem o co chodzi ze cos zle napisalem napisalem czy co
|
Tu masz odpowiedź na swoje pytanie: http://forum.cdrinfo.pl/f8/regulamin...info-pl-11762/ :taktak:
|
Chodzi mi o to że mam obraz płyty, w notatniku jest napisane że zabezpieczenie to SecuROM tylko nie wiem czy to się tyczy oryginalnej płyty czy tegoż właśnie obrazu, chcę to nagrać na płytę DVD DL i czy to będzie działać po nagraniu ? W obrazie też jest *****.
|
Tak ale w zasadzie udaje się z CD-działającej kopii DVD 1: 1 nie zrobisz tylko obraz płyty.
|
Czy obrazy z securomem trzeba wypalać w alcoholu z takim profilem ?
|
A to przeczytał?
Cytat:
|
Słuchajcie, niewiem czy tu mam pisać ale jeżeli nie to napiszcie ale spróbujcie mi pomóc. Chcę zrobić obraz gry NBA2k10 i zrobiłem w alkoholu120% tam co i jak trzeba i jak chce odpalić już grę (Bez płyty) to wyskakuje mi coś tam po angielsku patrzcie:
Conflict with Emulation Software detected. Please have a look http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500 for further, more detailed information. Jak wyżej i mam 2 opcje do wyboru: Uruchom analizę i OK. Grę mam oryginalną. Niewiem co mam zrobić nie jestem za bardzo obcykany w tych sprawach. Jeżeli ktoś by mógł to z góry dzięki ! ;) |
Obraz zrobiony i nie działa ??? wykrywa emulację-to samo z mini image :( musiałem w ostateczności wgrać cukierka ((
|
:ysz: ok popróbuję jak zrobię obraz wolfestejna mam już 78% czas 1.12h a z tymi samymi ustawieniami wcześniej w A52% miałem po godzinie 17% ??? POtem zainstaluję Ultra Iso6 :taktak: mam i najnowsze ale po co mi wersja z wirtualnym napędem jak jej nie będę używał. :hmm:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Raczej nie -spróbuj -UltraIso
|
A czy da radę przerobić takie mini image na inny format? bo do Mini Ninjas nie ma mini image mdf tylko virtual cd a z cukierkiem gra nie chce działać.
|
Nie były kiedyś blistrowane wirtualne napędy Virtual Cd i właśnie dlatego robiono mini image -to program niemieckiej firmy i nigdy w założeniach nie miał kopiować gier ,filmów zabezpieczonych i tego skutecznie nie robi.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |