![]() |
Czy wie kto***347; jak zrobi***263; dzia***322;ajaca kopie gry World in Conflict?
|
testdrive unlimited
alcohol nie moze zrobic odczytu DPM ktos zna metody? moze jakis slodzik? |
Nie da si***281;.
|
mam pytanie: czy da sie skopiowac plyte zabezpieczona securom7 "on the fly"?
|
a z płytą dvd jest tak samo jak z cd
Działa to co jest opisane w artykule na SecuROM 7.00.00.0025 chodzi o gre Tomb Raider - Legend nośnik DVD |
Chciałem zrobic kopie Serious Sam 2 na nosniku DVD. Chciałem zrobić analize DPM, ale się okazuje, że na nośniku DVD nie mogę jej zrobić. Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego??
|
Witam.
Cytat:
Jeżeli po włożeniu płyty DVD wszystkie opcje giną prócz Ignoruj błędy odczytu. |
w alcoholu 120%
Pozdro :) |
Cytat:
jak to zorbic ? |
no ja w poniedzialek lece do empiku po star wars empire at war,i ciekawe czy uda mi się zrobić kopie bezpieczeństwa.
Pozdro :) |
gamecopyworld.com to strona z informacjami na temat zarowno zabezpieczen jak i ich omijania w celu zrobienia dzialajacej kopii bezpieczenstwa:):)forum tez polecam ale trzeba znac angielski;)
|
Dzięki bardzo loki7777 gdzie ty to znalazłeś :uklon: albo ja nie umiem szukać albo niewiem. Tak z ciekawości co wpisywałeś w przeglądarce żeby to znaleźć, bo ja pisałem Tycoon City: New York ***** albo Tycoon City: New York no cd ***** i znajdowało mi jakieś głupie strony.
|
http://m0003.gamecopyworld.com/games...new_york.shtml masz i naucz sie szukac
|
Opis był ale nie działa więc zadałem pytanie co z tym zrobić. A co do tego słodzika to ja nie znalazłem, więc może będziesz tak miły i dobry i podasz stronkę. :D
|
Cytat:
chyba ze to nie Polski sklep,ale jezeli ktos to wystawil,to chyba da sie to uruchomic? A wogole to co ty pierdzielisz za glupoty ze tak juz powiem,z czystej ciekawosci poszukalem do tego slodzika,i jest.Wez go wklej i nie marudz. :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |