![]() |
Czyli z tego co napisałeś wynika że oficjalnie tu na forum nikt nie mówi o piractwie tylko trzeba inaczej zadawać pytania :na_ucho: :D Baedzo mi zależy na tej grze bo chyba nie wyjdzie w Polsce :'( . Może jednak znajdzie się ktoś kto mi pomoże. Czy przy wypalaniu takich płytek metodą jak na początku opisu ma znaczenie nagrywarka czy nie, bo jak tak to spróbuje na innej nagrywarce.
|
Cytat:
EDIT: Wcale nie musiałeś się chwalić, że ściągnąłeś lusterko(resztę przemilczę :taktak: ) |
@koyot to nie temat o zarobkach tylko zabezpieczeniach
a OFF-TOPICowanie jest nie na miejscu ! Na początek, przeczytaj regulamin forum oraz to ogłoszenie: http://forum.cdrinfo.pl/announcement...ouncementid=23 :czytaj: |
Cytat:
|
Cytat:
|
"Słodzika" do tego nie ma bo gra jest za nowa, a po zrobieniu płyty według podanego wyżej opisu przy odpaleniu wyświetlił mi komunikat "Unable to authenticate original disc within time limit. Try again?" może ktoś ma jakiś pomysł.
|
Cytat:
Jak SecuRom 7 ,to nie lepiej znalesc do tego "slodzika" Mialem tak z Project Snowblind,w ogole Alcohol odrzucal mi zrobienie obrazu,to samo zabezpieczenie. |
Mam problem!!!!!!
Sciągnołem lustro płyty Tycoon City: New York. Po zamontowaniu w Alcoholu i odpaleniu wyskakuje komunikat że to backup i proszę włożyć orginał. Metoda z opisu nie działa a bardzo zależy mi na tej grze. Gra jest zabespieczona SecuROM 7 z końcówką 089 cz jakoś tak. Wiem że zaraz ktoś napisze że takie ściąganie to piractwo no ale nie wszystkich stać na nowe gry przy Polskich zarobkach. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!! |
Cytat:
Możesz zrobić obraz z odczytem DPM na HIGH i odpalać go w napędzie wirtualnym lub wypalić ten obraz z emulacją RMPS. Jednak płyta będzie działać tylko wtedy gdy mamy zainstalowany Alcohol, Daemon lub tym podobny program z włączona emulacją RMPS. -EDIT- Wykonałem kilka testów na różnych nagrywarkach
Rodzaj zabezpieczonej płyty: CD-ROM Na GCE kopia wykonana bezproblemowo, weryfikacja przebiega szybko i sprawnie. Na GSA nie udało się poprawnie wypalić ani uruchomic zmodyfikowanego obrazu. Na LTR wszystko działa podobnie jak na GCE. Jak widać także w tym zabezpieczenieu sporo zależy od posiadanego sprzętu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Trzeba kupic nowego procka 4GHz
|
Dobra dzięki spróbuje jeszcze raz.....dam ci repute za tą pmoc
|
Cytat:
Uznałem ją za wartą opisania bo jest najprostsza i działa średnio w 8 z 10 napędów. Możesz spróbować różnych skoków twinsectorów przy modyfikacji: 6, 15 i 50 ! Upewnij się czy ATIP jest ukryty - bo zabezpieczenie wykrywa kopię bezpieczeństwa ! Spróbuj nagrywać na płycie CD-RW TDK 4X-12X. Te płyty dobrze się sprawują przy tym zabezpieczeniu. Czy któreś oprogramowanie lub emulacja nie jest blacklistowana ? Moze został obraz przez przypadek w wirtualu... Jeżeli te wskazówki nie pomogą, to albo robisz coś źle, albo masz pecha i Twoje LG nie wypali tego poprawnie... |
2.działa w napędzie
3.dobrze dobrałem 4.Nagrywarka DVD LG GSA-4166B (light scribe) PS.Jak byś mógł to byś mi morze opisał jak to się robi na Crime Life ok. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |