![]() |
Cytat:
|
Możesz użyć Clona z odpowiednimi profilami zabezpieczeń które można sciągnąc z serweru CDRinfo
|
Cytat:
|
Cytat:
Zakręciłeś. Jakimasz model LG i jaka to była gra ??? |
... ja natomiast to obszedłem moim HL-DT-ST i CLONEcd4.2.0.2 robiąc obraz, potem go podmontowując i oczywiście znowu clonecd i kopia onfly z dysku na dysk (z tego podmontowanego na płytkę) i jest super !
|
Da tylko trzeba jak maciej wspomniał włączyć programową Korekcje EFM przy wypalaniu i powinno się udac.
|
Witam, Chciałbym się dołączyć do topicu. I czy mój litek LTR-52327S wersja biosu QSOC + Alcohol 120% 1.9.2.xxx dało by radę. Bo litek sprzętowo obsługuje do 2.8. Czy na tej konfiguracji da rade zrobić kopie 1:1 ??? ??? ???
|
Cytat:
|
A ja dochodze do wniosku że firmy pokroju teac, plextor zmieniły swoją taktyke. Przecież kiedyś nie było możliwe kopiowanie płytek zabezpieczonych safedisciek na wszystkich modelach nagrywarek tych obu firm. A teraz Plextor Premium ładnie radzi sobie z safedisciek no i teraz ten teac. Kuniec :)
|
Cytat:
SD2.9 robi bez problemu ,a przy SD3.1 musisz przy zapisie mieć włączoną korekcję EFM. |
Mam TEAC DV-W58G i nie radzi sobie z Safe Disc 3.1 wiec ta nagrywarka raczej odpada do tego zabezpieczenia
|
Od pewnego czasu czytam i widze ze ludzietomaja takiesprzety kopiujace ze hoho. Ja mam litka 48246S i zblizylem sie tylko do safedisca 3.1 i to zwlaczona korekcja EMF. Ale jak wy kopiujeciejuz 3.20 bez korekcjitoja wysiadamnormalnie.
|
Anarki, chyba krakniętą wersję ci sie udało LG skopiować a to żadna sztuka :mruga:
|
Cytat:
|
Daję rękę uciąć że ten model LG nie skopuije Sd 3.2 :) jeżeli litki tego nie kopiują jak należy to lg na pewnonie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:53. |