![]() |
A mnie się udało zrobić kopię SD 3.10.020 - gra "Call of Duty" wersja polska.
Sprzęt to Liteon LDW 451s@832s z biosem VSOB. Soft to Clone CD w wersji 5.0.2.2 - ustawienia - odczyt x 4 i włączone szybkie omijanie błędnych sektorów. Nagrałem Alcoholem w wersji 1.9.2 build 1705 - profil SF 2/3 z włączoną korekcją EFM i szybkościa na max. Nagrałem na CDRW Esperanza Ultra Speed x 24. Gra odpala sie trochę dłużej niż oryginał, ale chodzi. W napędzie DVD (Toshiba SD M1712) bez problemu, a w nagrywarce tylko z włączoną w Alcoholu funkcją - ignoruj typ nośnika (ATIP). Pozdr. Z.K. |
śmiejcie się ale zauważylem że to czego niemoże clone i alcohol ściąć to stary programik jak świat phantom cd tnie heh wolno bo wolno z 45 minut ale tnie la 832s:D
|
[QUOTE=dejmag]By poprawnie skopiować (tzn. 1:1) SD do wersji 2.90.xx wystarczy sprzęt 2sheep, do SD 3.20.xx (1:1, bez emulacji) powinien to już być 3sheep (jak wieść niesie).
No to mam zmartwienie bo mam do czynienia jak wieść niesie z SD 3.2 Chociaż A-Ray pokazuje 2. .. Chodzi o Sims2 .... Właśnie... , dlaczego A-Ray pokazuje coś innego niż ogół mówi ? |
By poprawnie skopiować (tzn. 1:1) SD do wersji 2.90.xx wystarczy sprzęt 2sheep, do SD 3.20.xx (1:1, bez emulacji) powinien to już być 3sheep (jak wieść niesie).
Maciej wszystko wyjaśnił, czytajcie dokładnie -- tabele podają tylko wartości 2 sheep, 1sheep lub zero. Żeby się przekonać na 100 % -- zróbcie test. |
Tak.Może być problem ale nie koniecznie
Pozdrawiam |
Cytat:
Jedno pytanko tylko. Jeżeli moja palarka ma dwie owieczki to rozumiem , że zestawiając ja z tą co ma cztery wychodzi na to że moja jest sprawna inaczej ( gorsza ) ? .. i teoretycznie mogę mieć większe trudności z ominięciem Safe Disc 3.2 ? Pozdrawiam |
Wejdź w post dejmaga i naciśnij tutaj zobacz swoją nagrywarkę i opis
Pozdrawiam |
a jak sprawdzić ile się ma sheepów ??
|
Ja mam LG 8525B ma trzy owieczki i Inviato da: JeepGen co oznacza ten napis
Pozdrawiam |
Oznacza że napęd potrafi poprawnie dokonywać korekcji EFM, co jest niezbędne przy kopiowaniu płyt zabezpieczonych Safedisc.
Reszta tutaj. |
[QUOTE=dejmag]Nagrywarka 2sheep, ....
Nagrywarka 2sheep ??? , cóż to znaczy ? dwie owieczki...? :) :wow: |
Cytat:
The Sims 2 : inny wątek Sacred : polskie wydanie zabezpieczone SD2.90.xx, kopia w alcoholu na profilu Safedisc2/3. |
Cytat:
LiteON LDW811S z biosem HSOR i alcohol 1.9.2.1705 . Niestety ani Sims 2 , ani Sacred nie chcą być mi uległe. Masz jakąś receptę ? Niestety wymiana palarki nie wchodzi w grę. Pozdrawiam |
Tak gra chodziła w bardzo ale to bardzo zwolnionym tempie,po zmianie taktowania
z 200 na 140 gra chodzi normalnie.Zresztą tak cenega poradziła.Przysięgam Pozdrawiam |
Sorry adept ale troche nie rozumiem. Obnizyles taktowanie procka z 2.8na 1.8 ??? Niemozliwe zeby problemem byl za szybki procek.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |