![]() |
Cytat:
|
jak skopiowac the sims 2??? :buu:
|
Cytat:
|
Google wpisz Alcohol 120% nie mogę ci przysłać adresów na e-mail
Skrzynka się zapcha-tyle jest adresów Pozdrawiam |
Szukałem na google i nie mogłem znależć.
Jeśli znajdziesz to mnie powiadom na e-mail |
Cytat:
|
Cytat:
albo nie mają inni posiadacze tego sprzętu Pozdrawiam |
Ale skąd mogę pobrać Alcohol 120% retial po polsku??? Bardzo prosze o pomoc. Prosze pisać na e-mail Z góry dzięki.PS: Albo jak by ktoś mugł to niech mi tego softa przyśle na e-mail. |
czesc
pewnie juz gdzies ktos o to pytal ale ja zadam pytanie konkretniej czy jest ktos w stanie powiedziec czy nagrywarka LiteON LTR-40125S z biosem ZS0R jest w stanie mi poprawnie wysmazyc gotowy obraz plyty zabezpieczonej SD3 ??? jesli tak to jakim programem , jak to sprawdzic ... pozmocie .. |
U mnie bez problemu na starej nagrywarce za pierwszym razem przegrało disc 1 "TheSims 2". Robiłem obraz CloneCD z wyłączonymi wszystkimi opcjami odczytu, tylko włączone szybkie pomijanie błędnych sektorów i prędkość x8. Potem nagrywałem Alcoholem 120% na parametrach SafeDisc 2/3 z dodatkową "korekcją danych subkanałowych". I chodzi.
|
Cytat:
|
Tak chodzi o Clone XXL .Zrób A-ray i w alcoholu zaznacz takie zabezpieczenie.
Nagrany(wirtualny dysk) obraz otwórz i zobacz czy gra chodzi ,jeśli wszystko OK-wypalaj. Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam |
profiler słuzy do ustalenia parametrów kopiowania programu CloneCD masz może namyśli ClonyXXL ?
|
[QUOTE=Dinx]
Cytat:
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:28. |