![]() |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
ściągnij jeszcze raz 3cd i cukierka. cukierka wsadzisz do 3cd i nagrasz z jaka szybkościa chcesz. I GITARA |
Mam gre Prince of Persia 2 na 3 obrazach i w pliku info pisze ze 1cd i 2cd musze czyms wypalic, a 3cd podają w Alcohol 192 1705 profilem sd2/3 z predkoscia 4x. Tylko teraz problem bo nie mam opcji wyboru 4x, najmniejsze to 8x. Czego o wina, nagrywarki (LG 52x) moze plyty cd (platinum 52x) czy moze jakichs ustawien.
Gdy probowalem zainstalowac gre z obrazow to pod koniec 3 cd wyskakiwal mi blad CRC, i gra zostala odinstalowana. Tak sie dzieje przez zabezpieczenia czy obraz jest trefny? Czy jak wypale tak jak jest napisane to bedzie dzialac? Czy musze wypalac 1 i 2cd, a moze wystarczy 3cd (1,2cd z obrazow, 3cd z cd-romu)? |
Ja probuje przegrac sims 2 na nagrywarce LG GCB-8524 (cos takiego nie jestem co do literek :D) i nie moge, plytke po przegraniu w alcoholu na profilu SD2/3 nagrywanie i odtwarzanie na 4x i przy uruchamianiu mieli plyte a ekran pozostaje z logiem SIMS 2 :( moze to byc wina mojej nagrywarki ???
|
Cytat:
Toshiba SD-R5112 - jest mocniejsza. |
Siemka wszyscy.
Widzę,że coraz wiecej osób rozp... sejfka 3.2. Ciekawe czy blondynki z Macrovision czytają nasze wypowiedzi?(he he he ). Ja osobiście zrobiłem kopię bezpieczeństwa (tak to się chyba nazywa) Harry Potter i Więzień Azkabanu. Liteon LTR 52327s Alcohol 1.9.2.1705(profil sd 2/3) Giena |
Cytat:
|
A ja powiem tak SafeDisc 3 nie straszny mi. Obraz płyty nr.1 The Sims 2 odpala się bez problemu bez żadnej emulacji, craqf etc. Da się budować ściany etc.
Jeszcze tylko znajde jakąś płytke i wypale i sprawdze czy działa. |
ale ja wiem ze obraz ten ma takie zabepiczenie bo mam takie info: PROTECTION .......: Safedisc 3
|
obraz w formacie Bin nie przechowywuje informacji o zabezpieczeniach poszukaj No CD Fix
|
Cytat:
Pozdr. P.S. Jak miałem ten sprzet, to robiłem kopie bezpieczeństwa gier z SD 2.0 i 2.51. Kopie działały bez problemu. |
to niedobrze :(
a dlaczego sie nie da?? hmm a safedisc 2 ta nagrywarka przejde? |
Cytat:
|
witam
czy nagrywarką LG 8160B da rade wypalic obraz plyty .bin z safedisc 3 ? chodzi o gre NFSU2. |
Mam nagryware Lite-On 851S. Czy moge nią skopiwoać Safe Disc 3.1 ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:28. |