![]() |
liteon ltr 52537S clone xxl >alcoholer>alcohol 120% 1.4.8 1222 .secu rom juz wiem gdzie spiepszylem chyba ale ten SD 3.20 kepsko musza zalatwic sie jeszcze raz ta plytka i sprobuja :-((((((((((
|
Master nie ruszaja ci z plytki bo:
- masz slaba nagrywarke, - kopiujesz to zlym programem, - inne. Opisz jaka masz nagrywarke, jakim progsem kopiujesz. Wiesz Safedisc 3.20 to juz nie przelewki i trzeba miec dobry sprzet i full szczescia. |
colin 4 i shrek 2 zabezpieczone SD 3.20 a neverwinters night securom 4.84 :-((((
i czemu colin i shrek ruszaja z virtuala a z plytki nie !!! |
Jakiego colina i czym jest zabezpieczony ten shrek 2 ???
|
juz go mam jest git ,ale nie wykrywa securom 4.83 i 4.84 wiec najlepszy nie ma <lol> ale poczytaj moja druga czesc tamtego postui
oki wgralem alcoholem colina i shreka 2 i jak je nagram na cd to mam spiepszone nie idzie grac ,a jak zamontuje w virtualnym napedzie z alcohola to smiga az milo , ??? ??? ??? czemu ,co jest grane ,pierszy raz tak mam |
Cytat:
|
cze mam do kopniecia colina z SD 3.20 a clone xxl wykrywa mi 2.9 czy jest jakis programik co bedzie pokazywal nowsze zabezpieczenia albo update clona ??? bo alcoholer mi nie widzi np securom 4.84 ;-)
oki wgralem alcoholem colina i shreka 2 i jak je nagram na cd to mam spiepszone nie idzie grac ,a jak zamontuje w virtualnym napedzie z alcohola to smiga az milo , ??? ??? ??? czemu ,co jest grane ,pierszy raz tak mam :blee: prosze o pomoc pozdro |
sacred
mam Sacred org.i po instalacji zawsze wyskakuje błąd woluminu włóż cd 1.Mam nagrywarke LiteOn52-wypalałem już obraz przez Alcohola i dalej nic już mnie szlag trafia POMOCY!!!!
|
A czy z tym zabezpieczeniem poradzi sobie piecyk LiteON DVD 451S przerobiony na 851S za pomoca biosu codeguys 8-) 8-) 8-) ??
PS. Do jakich zabezpieczen nadaje sie ten piec ?? :spoko: :spoko: |
OK a co z ta plytka obraz dziala a po wypaleniu go na plycie gra nie chodzi :(
zle sie nagralo ?! |
Cytat:
|
sorry ale nie umie ich zainstalowac :\ , co mam wcisnac by je nagrac ,trza te pliki gdziesz przeniesc ?
a pozatym w clonie xxl pisze ze nie potrzeba musze tylko zrobic tego clona xxl i bydzie gitos |
Cytat:
|
cze
mam problem : -cdclone xxl 2.0.1.5 ,gdy wkladam plytke i daje skan wyskakuje mi tabelka ,prosze wlozyc plyte do napedu ,a plytka juz jest -aray scanner wykryl sd 3.20 ,nagralem alcoholem obraz na dysk ,a potem na plytke ,jak puszczam plytke to gra nie dziala ,a jak obraz z dysku to gra smiga :| nie wiem co zrobic -teraz mam gre neverwinters night i aray nic nie wykrywa ,wiec sadze ze to bydzie securom 4.7 < ale cdclona xxl ktory juz mi umozliwij przegranie kiedys tej plytki nie moge uruchomic , co jest z tym cholernym cdclonem xxl ,bo tam trza napedy ustawic ,a wykrywa mi tylko wirtuale !!! PS Liteon-LTR 52327S prosze o pomoc !!! pozdro |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |