![]() |
Przepraszam za ten temat ale robilem kopię tej gry ( Uczyłem się) sekrety Nautyliusa Wszystko bylo robione nawet zamiana gry.Pomoc Cenegi skasować wszystkie diwx itd.Nawet Daemoon Tools-alcohol.Myślę ( chociaż jestem Laik) że musi być coś z grafiką.Gdy miałem GF 2 i Pentim 4 1.4 -działało,gdy mam Radeon 9600 pro i Pentium 4 2.8 nic.Ciekawostka żeby grać w syberię 1 ,musialem obniżyć taktowanie procesora z 2.8 do 1.8-dopiero gra chodziła .
Przepraszam i Pozdrawiam |
Cytat:
Próbować można uruchamiać w trybie zgodności . Klikasz ppm na plik uruchamiający .exe /właściwości/zgodność . (Działa raz na milion :) ) PS. A tak poza tym Twoje pytanie nie ma nic wspólnego z tym Topiciem , robi się bałagan. |
A tak dla ciekawości czy SP1 -update może coś pomóc jeśli stara gra oryginał
nie chce się uruchomić Pozdrawiam |
Tak dlatego dałem Masterowi gg (Loczek mnie już pomógł)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Master-:-( ,a propo seriala to madre pytanie bo ja tez nie wiem !!!
gg 5318595 |
Dzięki
Czytałem i prawie tak samo robię -oprócz ustawienia szybkości odczytu i nagrywania mam na max.(odczyt na max-nagrywania nie mogę później zmienić ,albo nie umiem Serialu nie mozna wpisać do trial ,trzeba mieć alcohol120 Reital (Google) Pozdrawiam |
adept poczytaj to http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36991 ten link jest juz wyzej i tam jest co trza zrobic by przegrac SD 3.20 ,a propo predkosci to tez od niej zalezy niekiedy jak nagrasz 52 to nie chodzi a np 16 tak :-( ,a propo seriala to madre pytanie bo ja tez nie wiem !!!
|
Adept napisz do mnie na gg - 2118066.
|
A jest gdzieś ten Reital Alcohol
Pozdrawiam |
Adept ...musisz mieć wersję Retail Alcohola 120% ,aby wpisać serial :)
|
LG GCE 8525B
Alcohol 120 ***8211;192 1705 trial A-Ray Scaner [14:23:59] Signs on CD/DVD indicate SafeDisc 3.20 [14:24:01] SafeDisc 3.20.022 detected -> H:\PICTURE.EXE [14:24:01] --- File(s) Scan Finished [1.10s] --- Przepraszam że się wcinam ,ale temat ten sam. Gra Westerner zrobiłem scaner nagralem i nie chodzi. Mam jedno pytanie gdy przy kopiowaniu chciałem zmienić prędkość nagrywania to nie mogę mam tylko maximum i 52 kiedy i jak mam ustawić prędkość nagrywania (może to przyczyna że za szybko nagrywa.A może alcohol-trial(A tak dla ciekawości w celach naukowo-poznawczych to gdzi wpisuje się serial do alcoholu) |
oki loczek tylko ze a ray nie wykrywa securomu ,chyba ze masz jakas fajna wersje
prosze o cukierka do alcoha 1705 :-) |
Przeczytaj ten post http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36991 jest o kopiowaniu Shreka 2.
|
Po pierwsze jest juz od sluzszego czasu alkohol 1.9.2.1705 - zalatw go sobie i nim kopiuj.
Po drugie nie skanuj plytek Clonem XXl skanuj programem a-ray scaner. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |