![]() |
Ilość załączników: 1
Jest problem z Opera, Yt zaczal blokowac blokowanie w operze;)
Pokazuje sie blad "Go upgrade" Trzeba operze wskazac skrypt o nastepujacej zawartosci: Cytat:
Narzedzia-preferencje-zaawansowane-zawartosc-opcje javascript. usunac ciasteczka z YT i dziala;) Narazie nie blokuje, moze to nie o to chodzilo, ale sie opera gryzie z YT. W zalaczniku gotowe 2 skrypty, oba dzialaja, ale niekoniecznie dla wszystkich. |
A liska z ABP nie blokuje. :spoko:
|
oj cos sie sypie opera, sypie.
wersje finalne sa tak niestabilne, ze tego beta nawet nazwac nie mozna. ja mam takie wrazenie teraz, ze uzytkownicy wersji finalnych sa beta testerami a wersje RC- to jakies pre-bety. gdzie ta jakość? |
Cytat:
Wersje finalne się nie sypią, betom czasem się zdarza - jak to betom. |
u mnie wlasnie wersja 10.50 i 10.51 sypaly sie strasznie,co zreszta w tym watku mozna zauwzayc kilkanascie postow wyzej.
teraz wersja 10.52 jest zauwazalnie stabilniejsza. |
Tylko ze 10.52 to beta;)
|
wiem, ze wersja 10.52 to beta,ale ta beta dziala zdecydowanie lepiej niz (nie)stabilne wersje 10.50 i 10.51
|
|
|
i ty Brutusie, przeciw mnie :sciana:
|
U mnie opera 10.53 stabilna jak zawsze. Jednakze...od pewnego czasu mam problem z wyswietlaniem obrazkow - prawie zawsze na allegro, bardzo rzadko na innych stronach. Na allegro pomaga (kilkakrotne) odswierzenie, na inne strony nie pomaga nic - (tam to jest chyba kwestia blokowania przez urlfilter.ini). Poniewaz "od zawsze" robie tylko update zamiast instalacji stwierdzilem, ze usune ja i zainstaluje na nowo.
Pytanie - w ktorych plikach/gdzie opera przechowuje: - ustawienia paski narzedzi/panele/przyciski - ustawienie klawiatury/gestow myszy - hasla z "magicznej reki" - sesje/zakladki - choc to akurat kiedys znalazlem (przynajmniej sesje) |
To z obrazkami niestety mam także (wersja chyba 10.5), plus w przypadku Allegro także problem z bardzo długim otwieraniem strony do logowania.
W ogóle z przykrością stwierdzam, że ostatnio sporo zastrzeżeń mam odnośnie działania Opery.. |
Odnośnie Allegro...
http://my.opera.com/polski/forums/topic.dml?id=440541 Cytat:
BTW Opera Backup 1.3 oraz (nie wiem na ile aktualne) Opera backup list and WinRAR command line shortcut creator |
Mozna jeszcze napisać o safari , która też jest przeglądarką internetową mało popularną na PC,tach.
|
Jeszcze jedno narzędzie... Opera Settings Import & Export Tool
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |