![]() |
zrobiłem tak, dalej to samo, filmik 40 sekundowy po jakimś czasie się włączył, piosenka ? czekam już 3 minuty i dopiero po tym, morał z tego taki, że filmiki odtwarza dopiero po załadowaniu całości, co mu jest ?
|
Może to pomoże
http://forum.cdrinfo.pl/f113/alterna...ml#post1006455 |
Stabilna Opera 10.51 dla Windows wydana
http://my.opera.com/desktopteam/blog...ndows-released Szybsza niż kiedykolwiek - tak zespół Opery reklamuje tę wersję na oficjalnym blogu przeglądarki. Coś w tym faktycznie jest, bo przykładowo w teście Peacekeeper firmy Futuremark najnowsza Opera uzyskuje wynik o 20-30% lepszy niż poprzednia wersja 10.50 i przy okazji jest najszybszą przeglądarką w rankingu. Więcej szczegółów na temat usprawnień w szybkości działania Opery oraz jej wyników w rozmaitych testach można znaleźć na blogu Choose Opera oraz Opera Developer Network. dobreprogramy.pl |
opera
Ilość załączników: 1
wlasnie sie bawie i jakos nie moge sie do niej przekonac ? to chyba kwestja przyzwyczajen:P
co ona ma takiego fajnego ? co by mnie przekonalo??? |
Uuuu ale fajna ta nowa Operka !
Dzięki wywaleniu kart na belkę okna zaoszczędzono miejsce w pionie. |
Cytat:
Swoją drogą to paradoksalnie mam nadzieję, że można to wyłączyć, bo akurat na stacjonarnym średnio by mi się takie rozwiązanie widziało (przestrzeni roboczej jest dość, a generalnie takie rozwiązanie średnio wygląda). Ale na notebooku bardzo się przyda :) |
Oficjalnie udostępniono FF 3.6.2. :czytaj:
|
zakleili jakąś dziurkę :sciana:
|
Raczej dziure a nie dziurke:)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
tak, też tak myślę ... :> bo tu trudny wybór dla usera jest - albo dobry soft albo lans :szczerb:
|
Ich prawo - licencja wyraznie o tym mowi. Opera Foundation zawsze moze przerzucic sie na Cydia Store, ale nie chca chyba tego typu "rozglosu"...
|
Cytat:
Kupując produkt firmy X to JA decyduję jakie aplikacje będę mógł sobie zainstalować. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:22. |