![]() |
Za posrednictwem komputera miast wygodnie z telefonu... I choc Android ma juz Store to jest tam taka masa smieci bez autoryzacji, ze zal bierze... Ale nie ma co do tego wracac - kazdy uzytkuje co lubi i co mu sie podoba...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
czesc.
powiem wam, ze nowe wersje opery dzialaja mi juz na nerwy i trace powoli sympatie do tego produktu. kiedys opera byla szybka stabila i zajmowala malo zasobow.a teraz... mam najnowsza wersje 10.51, strony czasem dalej sie wylaczaja- patrz moje popzrednie posty dotyczace facebooka. ale co najdziwniejsze- zauwazylem, ze opera sciaga i wysyla jakies dane !!!! mam otwarta teraz tylko strone forum a opera sciaga dane ..skads.... zobaczcie sami jak to wyglada.... spotkaliscie sie z czyms takim? |
korzystasz z poczty w operze? może pocztę sprawdza?
opera 10.52 najnowszy snapshot http://my.opera.com/desktopteam/blog...-this-thing-on instaluj/aktualizuj do tego samego katalogu co 10.51 |
nie, nie korzystam z poczty, widzetow i innych bajerow.
|
2x google i opera software. Google ma zapewne duzo wspolnego z okienkiem wyszukiwarki
|
u was tez sie tak dzieje?
|
Ja mam tylko systemowy firewall wiec raczej tego nie sprawdze:(
|
Może to przez działający Unite ? :P
|
nie, bo unite mam wylaczone.
turbo tez wylaczone , usluga opera link takze wylaczona. |
|
Słuchajcie, mam dwie sprawy.
Jedna to pytanie do użytkowników gmaila. Wydawało mi się, że problemy z załącznikami się skończyły, jednak nie do końca. Jak próbuję dodać załącznik powyżej 1MB to mi się zawiesza przeglądarka całkowicie. I uwaga tak jest pod trzema przeglądarkami jakie sprawdzałem: FF, Opera, IE. Macie coś podobnego? Wszystko u Was w porządku z załącznikami? Druga kwestia to taka sprawa, lubię sobie często słuchać Trójki. Bardzo często korzystam w tym celu z internetu :] Ostatnio, jak wchodzę na stronę polskieradio.pl/trojka i klikam "słuchaj", to za każdym razem wyskakuje mi okienko, do połączenia telefonicznego. W Choszcznie korzystam z neostrady, w Poznaniu mam wi-fi. I obojętnie czy dam mu "połącz" albo "anuluj", to odtwarzacz ani drgnie. Nic się nie buforuje, tylko napis: 'Gotowy'. Jak odświeżę stronę, to FF się zamyka i wyskakuje nie lubiane okienko: Przepraszamy! Program Firefox uległ awarii w wyniku błędu. Przy następnym uruchomieniu nastąpi próba przywrócenia otwartych okien i kart. Aby pomóc nam zdiagnozować i naprawić ten problem, można przesłać zgłoszenie awarii. Taka sytuacja pojawiła się po ostatniej aktualizacji. |
Jedno i drugie działa u mnie poprawnie ( FF 3.6.3 )
|
Cytat:
moze aktualizacja pluginow pomoze? flash itp. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:42. |