![]() |
nie widzisz ze ja tez :D :>||
|
Cytat:
|
@ndy nie gratuluj bo sobie ktos pomysli czytajac posty ze foobar2000 jest tylko dla osob "kt***243;re maj***261; do***347;***263; spory zas***243;b wiedzy z tematyki audio".
Moja wiedza na ten temat jest bardzo skromna i uzywam z powodzeniem foobara :) Zreszta pisalem juz :) "A czego sie nie zna lepiej nie ruszac" |
Cytat:
Cytat:
pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
o co chodzi?
Radio dzia***322;a ale lista nie, jaki error? :| winamp 5.0 wog***243;le nie dzia***322;a mi strona WINAMP.COM | Winamp.com: Media Player, Skins, Plug-ins, Videos, Songs, Riffs, Jams, Grooves :| kurna co jest?? UPDATE juz dziala, winamp ma jakies problemy:| po wejsciu na strone od razu wyskoczyl jakis komunikat ze do pobrania jest nowa wersja bo jest jakis blad krytyczny:| |
Cytat:
|
:bla: A ja i tak wolę Winampa. Według mnie jest lepszy ponieważ ma jakieś wizualizacje. Zostaję przy Winampie:bla:
|
Foobar nie ma wizualizacji? :>
|
Pewnie że ma, ale jaką. wstydzili by się
|
Cytat:
|
Ale widac kazdy woli co innego :szczerb:
Jak bys poszukal ok 60s to bys znalazl kilka wtyczek do wizualizacji rodem z winampa... Zwlaszcza do wersji 0.8.3 Zreszta foobar nie jest od puszczania animacji tylko muzyki... hehe ze tez jeszcze mozna siciagnac wersje 0.8.3 :) |
Cytat:
Cytat:
Poza tym jako jedyna (chyba) ma możliwość palenia Audio CD, co mnie się akurat przydaje. :taktak: O czym zresztą też już pisałem. :D |
Cytat:
Wtyka nazywa sie foo_burninate Do pobrania z oficjalnej strony z komponentami: klik. Chyba o to chodzi? :> |
tylko po co joujoujou ma zmieniać na 0.9 i instalować jakieś dodatkowe wtyczki skoro w 0.8.3 ma wszystko co potrzebuje ? :)
cała ta mania przechodzenia na nowsze wersje jest kompletnie bezcelowa :taktak: |
"Poza tym jako jedyna (chyba) ma mo***380;liwo***347;***263; palenia Audio CD"
Napisal to odpowiedzialem. A dziwie sie ze mozna jeszce dorwac 0.8.3 bo na forum foobara byly posty ze ludzie szukaja a znalezc nie moga... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |