![]() |
A jak to si***281; robi? I gdzie?
|
http://forum.wiadomosc.info/index.ph...rabista,skorka
Takie cos znalazlem w 2sek. na google'ach.. Poswiecisz wiecej czasu i znajdziesz wiecej :-). |
Ale to jest ju***380; gotowa sk***243;rka, po za tym do wersji 0.8.X a ja mam najnowsz***261; 0.9.4 .
|
|
kto mnie oswieci dlaczego na forum hydrogenaudio mam taki komunikat: "Sorry, you are not permitted to use this board"? wtf?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ale tam nie ma ***380;adnego softu, ani ***380;adnych przyk***322;adowych plik***243;w .fcs.
|
Cytat:
Na czerwono swieci sie napis FAQ, s***322;ownik poj***281;***263;, linki z ktorym radze sie zapoznac w celu uikniecia dalszych glupich pytan :spoko: Cytat:
Zalecane odwiedzenie forum Hydrogenaudio |
No to dziwne, bo dizsiaj rano to by***322;a baardzo skromne forum. Ale dobrze ***380;e ju***380; jest du***380;e.
|
posiada ktos ten plik -> foo_ui_columns-0.1.3-pa10.7z ? zrodlo wymieklo :(
|
Cytat:
Cytat:
Wsyztsko jest w temacie z wtykami. |
omg! nie dalem rady sciagnac z tego linku, przed napisaniem posta. a teraz jest ok. dzieki.
|
Kolejna wersja:
0.9.4.1 Cangelog: + Improved compliance with Vorbis Comment and APEv2 tag specifications - + thanks to Spoon for pointing inconsistencies + Added gapless playback of MP4 files encoded with new iTunes + Various bug fixes Do pobrania z foobar2000.pl |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:35. |