![]() |
Hmm mozliwe ze trzeba miec jakiegos plugina :)
Co do wtyczek to tu jest temat na biezaca uaktualniany (rowniez przeze mnie ;) ) tu Wszystko ladnie opisane ;) No i przyjazna obsluga forum :spoko: Jak cos to pytaj tam ;] |
OK. Narazie jest gucio. Wystarczylo wrzucic foo_ui_columns-0.1.3-beta1v5 Z tego polskiego forum. Tam lepiej to jest zorganizowane. Na angielsko-jezycznym balagan maja. ;)
|
Ilość załączników: 1
Zalaczam plugin. Pozniej prawym klik na program i zaznacz Volume :)
EDIT Spoznilem sie troche ;) |
Cytat:
|
Mozliwe ;) A czy z 0.9 bedzie dzialac to nie wiem.
|
Cytat:
Zreszta teraz w 0.9 wszytsko jest ladnie zrobione i nie tzreba tego typu pluginow :P |
Kolejna wersja fb2k:
Foobar2000 v0.9.3 Cytat:
|
jak bedzie nowy obslugiwal dts'a to sciagne :P
|
DTS jest juz od bardzooo dawna :)
Wtyczki z opisem PL sa tu Jak cos to pytaj ;] Postaram sie pomoc :) |
hmm wrzuciłem foo_dts do katalogu components, foobar ją wykrył, ale przy próbie odtworzenia słychać tylko szum...
edit... to prawdopodobnie wtyczka do wersji 0.8x... :| |
Cytat:
a nie dts tzw 'direct' |
takie w***322;a***347;nie mam - p***322;yta j. m. jarre'a "aero" i mike'a oldfield'a "tubular bells 2003", kt***243;re sk***322;adaj***261; si***281; z plik***243;w *.wav...
|
Moj foobar wygląda tak:
http://img336.imageshack.us/img336/213/foobarsg5.th.jpg ale mam problem który na forum foobara tez jest poruszany. Moze tutaj uda nam sie jakos go usunąc. Po zamknieciu Foobara (gdy odpalane byly jakies pliki mp3, wav itp. ogolnie odtwarzane) wywala sie cos takiego: http://img336.imageshack.us/img336/7639/errorrg9.jpg |
A moj tak nie wyglada.
I nie wiem co jest przyczyna tego, ze masz takie a nie inne problemy. A tak powazniej troche. To ten problem musi byc zwiazany z jakas wtyczka. Tak mi sie wydaje. Niedopracowana musi byc. |
Cytat:
Wszyscy pisza ze wtyczka...nikt nie wie co dokladnie/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |