![]() |
Cytat:
|
Mam 4GB, około jednego pożera winda, ale im więcej dla Fotoszopki i Art Rage'a tym lepiej. Tym bardziej, że mam nędzną kartę video. Także ja liczę każdy MB. Może to paranoja. ;P
Sprawdziłem teraz dokładnie, na tej mojej odchudzonej wersji, Rainmeter żre 8MB (ze wszystkimi skryptami składającymi się na skórę ~30MB). :spoko: |
Cytat:
|
Jak ze wszystkim, ale nie mam specjalnie ochoty grzebania się w skryptach. Ten mój galimatias to fuzja 6 skór.
|
Bo satysfakcjonującą skórkę robi się samemu? :szczerb:
|
Nie znalazłem do niego satysfakcjonujących mnie skórek. Także wolę na chwilę obecną Rainmeter.
|
Cytat:
|
Czern i srebrny to idealne polaczenie. Patrz - iMac :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Na Twojej tapecie z wódą przeważa czerń, która kontrastuje ze srebrno-szarymi belami OS X. Także wg. mojego gustu nie pasuje. ;]
|
Nie rozumiem stwierdzenia. Co nie pasuje? Jakiego srebrnego? O.o
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Nie pasuje kolorystycznie do srebrnego. :P
|
Ilość załączników: 1
Zmienilem tapete, bo mi sie spodobala. Jakos tak... minimalistycznie :-)!
|
Też nie tak dawno odkryłem program. Tzn. znałem kiedyś, ale wtedy był zupełnie czymś innym niż teraz.
Jest dobry, do tego sporo jest gotowców i właściwie w kilku minut można sobie fajnie urządzić pulpit. Ja planuję przysiąść na dłużej i spróbować skombinować coś na zastępstwo StatBara. Ale na razie coś brak czasu.. |
Ilość załączników: 1
Po wielu latach tułaczki odkryłem Rainmeter. Nie lubię sobie pakować cudów na kiju, odpalanych w tle - zarówno ze względów bezpieczeństwa, jak i oszczędności RAM - ale tym razem się skusiłem. Parę duperelków, 30MB a znacznie ciekawiej to wygląda niż standardowy Windowsowy pulpit (pasek schowałem sobie na górze).
Szkoda, że to wszystko po angielsku. Niby znam, ale skoro jestem Polakiem to fajnie byłoby mieć wszystko w swoim natywnym języku. Jak zajrzałem w skrypty osłabiło mnie i szybko odechciało mi się kombinować. ;] |
Zwiększ dystans pomiędzy ikonami. :idea:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |