![]() |
Jakieś zestawy mieliśmy, ale jak to drukuje, to nie mam pojęcia, z tych co kupowali jeszcze żaden nie przylazł mnie pobić. :D
|
A tam poszukuje tuszy ale w butelkach do uzupelniania C,M,Y,B do canona takich sprawdzonych co dobrze odwzoroja kolory bo z chin to zagadka co przyjdzie ;) masz tam cos takiego i w jakich duzych butlach ?
|
To jeszcze grane nie było. :D
|
a robisz wysylki za granice :>
|
Nie mam, ale jestem między innymi sprzedawcą na stoisku z tuszami i tonerami, więc trochę bliżej tematu. ;)
|
Ja serie 700;) Nie dla mnie-dla rodziny, ktora zalatwila mojego poprzedniego epsona bo nie drukowali to potem dysze szlag trafil.
|
Ja mam serie 300 ;)
|
Przypasi pewnie.Nie wiedzialem ze tak ten model potanial;) Masz moze ta drukarke?
|
Epson L220? Stówę trzeba dołożyć, ale fabryczny ciss, oryginalne tusze po 29 złotych za 70 ml, pewnie można znaleźć troszkę taniej...
|
Szukam urzadzenia wielofunkcyjnego do 500zl kolor - ale jeszcze nie potwierdzilem czy do druku foto czy nie - wiec moze byc atramentowka lub laser. Warunek-tanie zamienniki-moze byc ciss lub wieczne tusze no o wifi tez by sie przydalo, duplex nie jest potrzebny.?
Cos na temat BROTHER HL-3140CW-juz widze brak skanera:(? |
Witam
Jaką drukarkę obecnie kupić? Obecnie epson wyziewa ducha, co do zdjęć to kalkulowałem i sam papier pod zdjęcia to taki sam koszt co gotowe zdjęcie w fotolabie więc się nie opłaca. Na obecną chwilę poszukuje coś z wifi lub lan-em duplex byłby przydatny, wystarczy monochromatyczna nie potrzebuje koloru obecnie. |
No coz, liczylem ze cos sie zmienilo:) Mam wciaz epsona px730wd
|
Ogólnie proponuję zapomnieć o domowym druku fotografii, idzie się do punktu i robi odbitki, tanio i dobrze. Drukowałem zdjęcia na Canonie, oryginalny papier, oryginalne tusze, po dwóch latach zdjęcia były wyblakłe.
Przyzwoite zamienniki do laserowej kolorowej HP kosztują od ok. 90 złotych(1300 stron 5%) jeden, razy cztery, jakość będzie jak gazetki z supermarketu, tylko papier lepszy. ;) |
Kolorowa laserowa drukarka? Dla foto? Zapomnij - maksimum jakości które otrzymasz na kolorowym laserze - poligrafia czasopisma. Dla druku fotografii tradycyjnie warto wykorzystać inkjety. W jakimkolwiek wypadku, cartridga i dla lasera, i dla inkjeta mają niemały cennik. A jakość wspólnych nieoryginalnych cartridg jest bardzo słaba. :nie:
|
Pytank.Jak obecnie wyglada drukowanie zdjec na drukarkach laserowych. Powiedzmy taki dell http://www.amazon.co.uk/Dell-Resolut...=sr_1_1&sr=8-1 - drukarka z konca 2012 lub cos nowszego ale do ok 700-800zl z w miare tanimi zamiennikami?
Tak czysto teoretycznie pytam z ciekawosci-moze ktos zamiescic jakas fotke druknieta na kolorowym laserze? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |