![]() |
Ilość załączników: 3
Cytat:
Całkiem inny komfort pracy / oglądania filmów / gier przy tych proporcjach... nigdy więcej 16:9 |
Cytat:
|
Nie wiem czemu nie dostałem informacji, ze ktoś odpowiedział w temacie i dzisiaj dopiero je odczytałem :szczerb:
Zdecydowałem się ostatecznie na AOC I2481FXH. Na razie jestem zadowolony, biel nie wypala oczu, kolory i ostrość bardzo dobre. Jedynie srebrzenie przy patrzeniu pod kątem nieco irytuje. Jeśli kogoś interesuje ten model to za parę dni będę mógł napisać pewnie coś więcej ;) |
To ja polecę Asus PG348Q, mam od miesiąca... wart swej ceny
Na plus: - Ogromna przestrzeń robocza - Dobre kolory - Efekt wizualny Minusy: - Cena |
Dell'a bierz, ma gotowe ustawienia, które dają radę przy wszelkich okolicznościach, a wymodzić samemu też można. Matryca IPS naprawdę dobra.
|
Potrzebuję 24" monitora do pracy, głównie edytory tekstu, czytanie internetu i obróbka zdjęć. Sprawdziłem monitory BenQ z matrycami AMVA, ale są tak jasne, że nawet po regulacji ustawień biel męczy oczy. Odrzuciłem modele TN, bo zależy mi na dużych kątach widzenia. Czy wybierać coś z IPS, może ktoś coś poleci ?
|
To jeszcze zajrzyj do budy, bo tam może wyglądać podobnie i nie tylko monitora będziesz szukał.
|
lepiej maskę załóż, pytanie ile tego walisz na zmianę...
|
Cytat:
|
To teraz pomyśl jak Twoje płuca wyglądają. :szczerb:
|
zawiozłem zepsuty monitor do miejscowego naprawiacza rtv, po godzinie zadzwonił żebym sobie przyjechał zobaczyć jego wnętrze
wszystko łącznie z elektroniką i matrycą jest zasyfione drobinkami kleju w aerozolu [z którego korzystam] , klej razem z kurzem zrobił niezłą łatwo palną 'piankę' następny monitor muszę trzymać w worku :mruga: |
Hej.
Zdechł mi firmowy monitor,ja nie wiem padły dwa monitory w rok , póki co mam zastępczy z domu ,ale muszę coś kupić http://proline.pl/?p=LG+24MP47HQ-P czy ten http://proline.pl/?p=MONPHIL240017 Mam 650, monitor zostawię sobie do domowego kompa czyli net,gierki . Coś doradzicie |
Nieee tam , ja sie wygodnicki zrobilem . Wole wygodnie na kanapie sie wylegiwac :D
|
Ja gram z przyjemnością - jedyna różnica, że z odległości jakichś 70 cm :P
|
Ja tez jestem zadowolony jak gram na 60calach , bym zwariowal jak bym mial grac na 24 :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:20. |