![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#136 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no jabry fajnie graly, udany zakup godny polecenia
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
@Nimal, te co poleciłeś. BT620s.
Muszę dorwać jakiś telefon z BT do testów... Próbuję praować na nowo ale nic to nie daje :/ |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czyli rozumie, ze graja, tylko sterowanie przyciskami nie dziala?
wejdz w ustawienia BT, zaawansowane, i tam kliknij urzadzenie na odpowiedniej zakladce wybierz profile, ktore ma obslugiwac przypisanie przyciskow mozna zmieniac w rejestrze windows, gdyby domyslne Ci nie odpwiadalo, albo bys mial przemapowane juz przyciski fona (wtedy tez konfiguracja tych na sluchawce moze sie pochrzanic) |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() nie potrafie biegac z naszyjnymi i naglownymi jedynie mi dokanalowe sie sprawdzaja i tu pojawia sie maly 'patyk' na bt ktory mozna doczepic do kolnierza shirta wpiajac w nie ulubione dokanalowki
|
|
|
|
#140 |
|
Ja tam się nie znam. Ale coś napiszę... Znajomy łaził sporo ze słuchawką BT. A później trafił do okulisty. A okulista wyjaśnił mu, że pracujący BT podgrzewał mu dno oka i to była główna przyczyna pogorszenia wzroku. A teraz okularki. Tak tylko przekazuję, bo ja się nie znam.
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Author
Zlotowicz
nie mowie, ze nie, ale troche naciagana teoria imho
raczej glosno by bylo, gdyby to tak mialo dzialac o gotowaniu jajek komorkami wiecej mozna bylo uslyszec, a to bdura wierutna ale ja tez sie nie znam ![]() dla mnie BT to po prostu wygoda |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Guru
![]() ![]() ![]() |
@nimal, coś załapało. Wcześniej nie mógł po prostu połączyć profilu multimedialnego (odtwarzanie dźwięku w stereo). Teraz już działa.
Byłem dzisiaj na łyżwach z tymi słuchawkami i ciut przerywało :/ chyba zbyt dużo zakłóceń. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Guru
![]() ![]() ![]() |
Perypetii ciąg dalszy...
Ehh... już mi nerwów brak. Nie ogarniam tych słuchawek.
Wczoraj nie udało mi się ich połączyć z telefonem aby odtwarzać muzykę. Natomiast podłączyłem z laptopem i strasznie przerywało (oddalony byłem o 70cm), później położyłem się na łóżku (2 metry od lapka) - nic nie pomogło, cały czas przerywało @nimal, gdyby tylko chodziło o sterowanie przyciskami to wcale bym się tym nie przejmował. One grają jak mają ochotę... Muszę je zwrócić
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Author
Zlotowicz
z telefonem miewalem drobne problemy ze stabilnoscia lacza na oryginalnym fw WM 6.0 od brytyjskiego O2
po wgraniu updatu wiecej problemy sie nie pojawialy, wiec to byla wina oprogramowania telefonu poblemy z profialmi multimedialnymi nie odnotowalem z jednym wyjatkiem - prob podlaczenia JEDNOCZESNIE (to i tak ewenement, ze te sluchawki, jako chyba pierwsze w historii, moga jednoczesnie byc polaczone z dwoma zrodlami) z telefonem i kompem (sluchasz npmuzy z kompa, ale jak przyjdzie tel, to pauzuje muze i mozesz rozmoawiac) wtedy trzeba dobrze namieszac w profilach - da sie, ale dla mnie to nie mialosensu (problem polegal na tym, ze fon tez obsluguje profile multimedialne - gdyby nie, to by bylo prosciej )w kazdym razie - skoro Ci nie dziala jak masz polaczone z jednym zrodlem, to cos jest nie tak skoro problemy wystepuja i z lapkiem i z fonem, to mozna zakladac, ze chodzi o sluchawki na HTC moj profil wyglada tak: wlaczone "wireless stereo" oraz "hands free" wszystko dziala nie wiem, co Ci poradzic
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Guru
![]() ![]() ![]() |
W moim HTC Hero (android) są do wyboru profile. Ale, żeby jakiś wybrać to trzeba się połączyć z danym urządzeniem. A tel łączy domyślnie z zestawem słuchawkowym bluetooth (rozmowy). Jak klikam "połącz profil multimedialny" to wywala błąd
Chciałem sobie zainstalować nowszego androida ale to już wyższa szkoła jazdy jest )Dzisiaj jeszcze potestuję. Zobaczymy jak to będzie :/ A przyznać muszę, że słuchawki solidnie wykonane i ładnie grają (jak grają )
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Witam
Poszukuję słuchawek z mikrofonem, przede wszystkim do komputera. Kwota, jaką chcę na nie przeznaczyć to +/- 200zł. Na chwilę obecną znalazłem dwa interesujące mnie modele: http://allegro.pl/item926675189_plan...lantro_pl.html http://allegro.pl/item936842202_sluc...1_headset.html To już tak trochę po bandzie...: http://allegro.pl/item923559823_nowo...er_gratis.html Przyznam się szczerze, iż za bardzo się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że do 200zł dość dobre słuchawki da rade kupić? Co sądzicie o tych, które biorę jako ewentualność, bądź też możecie coś innego polecić? Pozdrawiam
|
|
|
#148 |
|
noob
![]() |
Jak o rozmowy głosowe idzie, to raczej Team Speak, Ventrillo, lub gry. Skype'a nawet nie posiadam na moim kompie
![]() No i chodzi o jakość dźwięku - do gier, muzyki, ewentualnie filmów.
|
|
|
#149 |
|
Author
Zlotowicz
do rozmow obojetnie w jakim programie to po prostu najtansze
jezeli jednak w gre wchodza gry, to juz troche trudniej, ja bym nizej Logitecha nie schodzil, w tej cenie mozesz miec bezprzewodowki spokojnie ![]() np cos z tych, ale raczej Koss lub Sennheiser http://www.mymemory.co.uk/Gaming-Headphones albo bezprzewodowki np Jabry |
|
|
|
|
|
#150 |
|
noob
![]() |
http://shop.philips.co.uk/servlet/Co...ctID=165141300
Co o tym sądzicie? Niestety nie znalazłem żadnych testów tych słuchawek. Na allegro jakiś typ za 210zł ma je wystawione i się bardzo nad nimi zastanawiam... Warto?
|
![]() |
|
|