![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no problemo
tylko troche sporo za swoje, z darmowa dostawa do domu, dalem cosik jakos 20 albo 21 funtow razem z adapterem BT dla iPoda adapter puscilem na allegro za cos kolo 40pln U do the maths ![]() ale fakt faktem na mymemory, gdzie kupowalem, juz tego modelu nie ma |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
I przyszły!
![]() Nimal, wydaje mi się, że tego modelu już nie produkują. Pisałem do jednego gościa z allegro i odpisał mi, że mieli wyprzedaż 30 sztuk i już nie mają ani jednego modelu. A cenę dość ciekawą mieli, 100pln. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
to pisz co wzioles i jak wrazenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() ![]() ![]() |
Słuchawy Jabra wziąłem
![]() ![]() ![]() Z laptopem łączą się bez problemu i dźwięk odtwarzanej muzyki jest super! ![]() Raz jeszcze dzięki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
moim faworytem przy placzeniu po bt jest sony ericsson MH-100
![]() albo HBH-DS200 ![]() uzywa sie tego idealnie bateria styka na 6h sluchania muzyki no i mozna uzyc ulubionych sluchawek ![]()
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
hmm, jak dla mnie bez sensu - po ta mam sluchawki BT, zeby nie miec kabli
sa tez takie cusie jak pokazales od razu ze sluchawkami dousznymi - tez bez sensu imho ale kazdy lubi co innego ![]() Matefusz - jaki model? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() nie potrafie biegac z naszyjnymi i naglownymi jedynie mi dokanalowe sie sprawdzaja i tu pojawia sie maly 'patyk' na bt ktory mozna doczepic do kolnierza shirta wpiajac w nie ulubione dokanalowki ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no jabry fajnie graly, udany zakup godny polecenia
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
![]() ![]() ![]() |
@Nimal, te co poleciłeś. BT620s.
Muszę dorwać jakiś telefon z BT do testów... Próbuję praować na nowo ale nic to nie daje :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Author
Zlotowicz
czyli rozumie, ze graja, tylko sterowanie przyciskami nie dziala?
wejdz w ustawienia BT, zaawansowane, i tam kliknij urzadzenie na odpowiedniej zakladce wybierz profile, ktore ma obslugiwac przypisanie przyciskow mozna zmieniac w rejestrze windows, gdyby domyslne Ci nie odpwiadalo, albo bys mial przemapowane juz przyciski fona (wtedy tez konfiguracja tych na sluchawce moze sie pochrzanic) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ja tam się nie znam. Ale coś napiszę... Znajomy łaził sporo ze słuchawką BT. A później trafił do okulisty. A okulista wyjaśnił mu, że pracujący BT podgrzewał mu dno oka i to była główna przyczyna pogorszenia wzroku. A teraz okularki. Tak tylko przekazuję, bo ja się nie znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
nie mowie, ze nie, ale troche naciagana teoria imho
raczej glosno by bylo, gdyby to tak mialo dzialac o gotowaniu jajek komorkami wiecej mozna bylo uslyszec, a to bdura wierutna ale ja tez sie nie znam ![]() dla mnie BT to po prostu wygoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
![]() ![]() ![]() |
@nimal, coś załapało. Wcześniej nie mógł po prostu połączyć profilu multimedialnego (odtwarzanie dźwięku w stereo). Teraz już działa.
Byłem dzisiaj na łyżwach z tymi słuchawkami i ciut przerywało :/ chyba zbyt dużo zakłóceń. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
![]() ![]() ![]() |
Perypetii ciąg dalszy...
Ehh... już mi nerwów brak. Nie ogarniam tych słuchawek.
Wczoraj nie udało mi się ich połączyć z telefonem aby odtwarzać muzykę. Natomiast podłączyłem z laptopem i strasznie przerywało (oddalony byłem o 70cm), później położyłem się na łóżku (2 metry od lapka) - nic nie pomogło, cały czas przerywało ![]() @nimal, gdyby tylko chodziło o sterowanie przyciskami to wcale bym się tym nie przejmował. One grają jak mają ochotę... Muszę je zwrócić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Author
Zlotowicz
z telefonem miewalem drobne problemy ze stabilnoscia lacza na oryginalnym fw WM 6.0 od brytyjskiego O2
po wgraniu updatu wiecej problemy sie nie pojawialy, wiec to byla wina oprogramowania telefonu poblemy z profialmi multimedialnymi nie odnotowalem z jednym wyjatkiem - prob podlaczenia JEDNOCZESNIE (to i tak ewenement, ze te sluchawki, jako chyba pierwsze w historii, moga jednoczesnie byc polaczone z dwoma zrodlami) z telefonem i kompem (sluchasz npmuzy z kompa, ale jak przyjdzie tel, to pauzuje muze i mozesz rozmoawiac) wtedy trzeba dobrze namieszac w profilach - da sie, ale dla mnie to nie mialosensu (problem polegal na tym, ze fon tez obsluguje profile multimedialne - gdyby nie, to by bylo prosciej ![]() w kazdym razie - skoro Ci nie dziala jak masz polaczone z jednym zrodlem, to cos jest nie tak skoro problemy wystepuja i z lapkiem i z fonem, to mozna zakladac, ze chodzi o sluchawki na HTC moj profil wyglada tak: wlaczone "wireless stereo" oraz "hands free" wszystko dziala nie wiem, co Ci poradzic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|