![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#91 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@epol, dwie pieczenie na 1 ogniu:
BlindWrite było w KSekspert (pełna oczywiście), w tej chwili nie pamiętam w którym, AFAIK archiwalne numery mozna zamówić na stronie wydawcy. ![]() Edit: http://www.komputerswiat.pl/informac.../ksxp0304.html
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 02.06.2005 o godz. 16:31 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
a tym czasem chodzi o problem techniczny. W takim razie pozostaje mi przeprosic i zyczyc szybkiego rozwiazania problemu
|
|
|
|
#93 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma sprawy
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
loki7777
reklamy googla sie krzacza - w ciagu ostatnich kilku dni dalo sie zauwazyc klopoty z dnsami - nie tak powazne jak calkowita smierc googla ktora miaal miejsce 3tyg temu na pare godzin, ale wlasnie takie przejsciowe klopoty - trzeba czekac, albo kill'owac, ja i tak nie klikam w reklamy, wiec wywalam je w smietnik co do freeware - jade na kupnym czy darmowym sofcie od dawna i jakos nie widze powodu do dumy, po prostu tak mi jest lzej z sumieniem, choc alternatywy dla nero i multisesyjnych dvd nie znalazlem do tej pory - albo nie bylo w ogole albo nie dzialalo player dvd? media player classic - oficjalnie juz nie jest rozwijany, oficjalnie... dodam od siebie Belartec Advisor - pomaga sprawdzic jaki soft i jakie poprawki zainstalowane sa w kompie - niby oczywiste, a mozna sie zdziwic RssReader - wiadomo Sunbird - PIM mozilli, prosty, czysty, skuteczny - wersja 0.2 wiec nie spodziewac sie cudow jEdit - napisany w javie edytor tekstu - najpotezniejszy i najlepiej przemyslany edytor golego tekstu jaki widzialem.. pewnie bylo, ale - filezilla client i server - server calkiem zgrabny, dlugo uzywalem cerberusa ale stabilnosc mozna bylo wstadzic miedzy bajki, filezilla sie nie krzaczy staram sie uporzadkowac balagan jaki sobie zrobilem z kreatorami pdf'ow, moze w koncu znajde ten jeden jedyny bo na acrobata to mnie zdecydowanie nie stac
|
|
|
|
#95 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
PS Nie wiem dlaczego u mnie zanim powstanie PDF trawa to ladna chwile. Poza tym jest OK.
|
|
|
|
#96 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
DosBox
Emulator DOS. Dzięki użyciu biblioteki SDL jest bardzo prosty do adaptacji na różne systemy operacyjne. Aplikacja emuluje: procesor 286/386; system plików, karty graficzne Tandy/Hercules/CGA/EGA/VGA/VESA, karty muzyczne SoundBlaster/Gravis Ultra Sound. Na stronie producenta można pobrać stare gry, które nie uruchamiają się pod nowymi systemami operacyjnymi.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#98 |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
"W spisie freewaru zaraz przy Blenderze powinien pojawic sie yafray"
@REi juz dodany (jednak w kolejnosci alfabetycznej ale ze wzmianka o powiazaniu ) thx za info ![]() "nie wiem czy można coś proponować, ale ja bym zaproponował AllerCalc" @raven66 oczywiscie, ze mozna a nawet trzeba - na tym opiera sie ten projekt - na naszej wzajemnej wspolpracy i wymianie pogladow na temat tych programow - dodany w dziale rozne ![]() " dodam od siebie Belartec Advisor, RssReader, " @-Sid-The-Rat=> te programiki byly wiec juz nie dodawalem natomiast dzieki za Sunbird i jEdit "DosBox - Emulator DOS." @Piterniel thx juz dodany"Winhua/WinDjView, Stardownloader powtarza sie na liscie..." @sherrif thx za progzy juz dodane, no i brawo za spostrzegawczosc faktycznie sie dublowaly co juz poprawilem Ogolnie duze podziekowania dla wszystkich, ktorzy sledza losy tego projekciku, dorzucaja co nieco i poprawiaja niedorobki - to dzieki Wam projekt zyje
|
|
|
#99 |
|
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
[ CutePDF Writer freeware ]
tworzy wirtualną drukarynkę, dzięki której można stworzyć dokument PDFa z praktycznie każdej aplikacji, która obsługuje polecenie Print uwaga! aby aplikacja funkcjonowała poprawnie, konieczne jest zainstalowanie konwertera PS, np. GhostScript - GhostScript można zainstalować [ stąd ] lub [ stąd ] [ CutePDF NIE freeware ] nie jest to darmowa aplikacja, ale mimo wszystko chciałbym zasygnalizować jej istnienie - naprawdę świetna alternatywa dla np. PDFSnake, niesamowicie łatwe i przyjemne tworzenie impozycji z PDFów, a do tego, w przeciwieństwie do SNake'a [o czym miałem okazję się przekonać] jest dużo bardziej niezawodny i precyzyjny dodam jeszcze tylko, że wersja evaluation nie ma ograniczeń czasowych, można ją ściągnąć i wypróbować bezpłatnie, a jedynym "ograniczeniem" przy tworzeniu impozycji jest nadpisywany przez CutePDF malutki napis w lewym dolnym rogu na pierwszej stronie impozycjonowanego PDFa 8 )[ TurboNote 3.4 freeware ] [ TurboNote+ Home Page NIE freeware ] malutki programik umożliwiający "przyklejanie" na pulpicie kolorowych "karteczek" z notatkami [np. dla zapominalskich] - jedynym ograniczeniem wersji freeware jest pojawiające się na dole co którejś [nie na każdej] nowej notki logo i adres sponsora - wystarczy wtedy stworzyć nową notkę a tą "sponsorowaną" usunąć i po problemie jest to jeden z najwygodniejszych i najlepszych tego typu programików, jaki znalazłem [a testowałem mnóstwo] i bije go chyba jedynie MagicNotes, który niestety darmowy nie był [ PostIt! Note LITE ] komputerowa wersja klasycznych, żółtych samoprzylepnych karteczek PostIt! osobiście mi nie przypadła do gustu, wolę podany wyżej TurboNotes, ale może komuś się spodoba
:: powered by Black Folk Szanty Metal :: :: powered by Irish Folk :: :: powered by Stary Port :: Ostatnio zmieniany przez raven66 : 03.06.2005 o godz. 12:04 |
|
|
|
|
|
#100 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
kurcze nie dlugo nie starczy mi twardego na darmowki
![]() nie ktore z tych programow naprawde moze sie uzpelniac lub zastapic komercyjne oprogramowanie lepsza tytul dla tego temat "Zrob wolnego PCeta"
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Szukam jakiegos programu do "zaznaczania" bad sektorow na dysku, ktory jest sformatowany ntfsie.
Wiem, ze na pierwszej stronie jest HDD Regenerator, ale mnie narazie chodzi o oznaczenie tych bad sektorow, aby sysytem je omijal. |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Pozwole sobie zapytac jesli juz mowa o emulatorach (DosBox) czy spotkal ktos z was cos w rodzaju darmowego "VMware Workstation" Hmmm... pewnie pytanie nie bardzo na miejscu, bo takie programy zwykle cos musza kosztowac, ale... a nuz widelec...
Cytat:
"Jeśli uczysz się od innych, ale sam nie pomyślisz - to najczystsze oszołomstwo; Jeśli myślisz, ale nie uczysz się od innych - to może być dla Ciebie wręcz niebezpieczne." / Konfucjusz / Ostatnio zmieniany przez artoor : 04.06.2005 o godz. 15:50 |
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
![]() Real VNC Freeware Używam wersji Free i ona daje tyle co korzystanie z komputera na odległość przy zmniejszeniu detali wodotrysków. Oczywiście są wersje płatne, ale mają one dodatkowe opcje, chociaz mi wystarcza ta free
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie jestem pewien, czy dokładnie o to ci chodzi, ale spróbować nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Nie moge narazie zbadac sprawy i zaglebic sie w ten program, ale napewno niebawem zrobie to Dzieki za podpowiedz!
|
|
![]() |
| Tagi |
| darmowe programy, najlepsze programy freeware |
|
|