Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.06.2005, 16:52   #1
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Szczęśliwie się złożyło, że z moim lapkiem dostałem Samsonite.
Świetna torba, znakomicie wykonana.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.06.2005, 21:42   #2
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Szczęśliwie się złożyło, że z moim lapkiem dostałem Samsonite.
Świetna torba, znakomicie wykonana.
Zgadza sie Samosonite to jest to.

Andrzeju - szczerze mowiac odradzam zakup torby na allegro bez uprzednich ogledzin w sklepie. Mozna sie rozczarowac i to bardzo.

Zastanow sie nad kupnem plecaka - moim zdaniem ma kilka zalet:

- jest wygodniejszy do noszenia niz torba
- nie wpadnie w oko zlodziejowi na ulicy tak jak torba

Rozwiazanie to oczywiscie ma tez wady np jest mniej eleganckie niz torba i gosc pod krawatem smiesznie wyglada w garniturku i plecaczku. To akurat mi nie przeszkadza bo ubieram sie na sportowo
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 22:22   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Już mi wcześniej polecałeś plecak, ale jednak to nie dla mnie. Marynarka czy coś, nawet na uczelnię, to strój, któy lubię i czasami stosuję. Poza tym plecak sam w sobie wcale nie jest dla mnie taki wygodny. Niewielka, elegancka torba pasuje mi bardziej. Co do złodziei... różnie to bywa i nic nie chcę krakać, ale raczej z ewentualnym powiniem sobie poradzić (odpukać..). Mam nadzieję jednak nie musieć tego sprawdzać.

W każdym razie na pewno torba. Samsonite też oglądałem i są nawet przyzwoite, ale ta, o której pisałem wcześniej (tej innej firmy) wcale nie odbiegała od jakości wykonania. Tak więc myślę, że jednak na nią się zdecyduje. Pójdę jeszcze do kilku sklepów, ale myślę, że to będzie to.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: