![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczęśliwie się złożyło, że z moim lapkiem dostałem Samsonite.
Świetna torba, znakomicie wykonana. ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Andrzeju - szczerze mowiac odradzam zakup torby na allegro bez uprzednich ogledzin w sklepie. Mozna sie rozczarowac i to bardzo. Zastanow sie nad kupnem plecaka - moim zdaniem ma kilka zalet: - jest wygodniejszy do noszenia niz torba - nie wpadnie w oko zlodziejowi na ulicy tak jak torba Rozwiazanie to oczywiscie ma tez wady np jest mniej eleganckie niz torba i gosc pod krawatem smiesznie wyglada w garniturku i plecaczku. To akurat mi nie przeszkadza bo ubieram sie na sportowo ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już mi wcześniej polecałeś plecak, ale jednak to nie dla mnie. Marynarka czy coś, nawet na uczelnię, to strój, któy lubię i czasami stosuję. Poza tym plecak sam w sobie wcale nie jest dla mnie taki wygodny. Niewielka, elegancka torba pasuje mi bardziej. Co do złodziei... różnie to bywa i nic nie chcę krakać, ale raczej z ewentualnym powiniem sobie poradzić (odpukać..). Mam nadzieję jednak nie musieć tego sprawdzać.
W każdym razie na pewno torba. Samsonite też oglądałem i są nawet przyzwoite, ale ta, o której pisałem wcześniej (tej innej firmy) wcale nie odbiegała od jakości wykonania. Tak więc myślę, że jednak na nią się zdecyduje. Pójdę jeszcze do kilku sklepów, ale myślę, że to będzie to.
![]() |
|
|