![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#106 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BD jeszcze masz szansę
http://www.komputerswiat.pl/informac.../ksxp0503.html za całkiem rozsądne pieniądze
|
|
|
|
#108 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Serial wysyłają mailem, kazdemu ten sam. Zresztą jest łatwy, znam go na pamięć.
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
a mozna miec legalnie super program.Dzieki za namiary na niego. Szkoda, ze jeszcze KS nie zamiescil PaintShopPro 7 za 9,90zl ![]() EDIT: Po kliknieciu w koszyk na stronie KS wywala mi: Cytat:
Ostatnio zmieniany przez epol : 21.04.2005 o godz. 15:02 |
||
|
|
|
|
|
#110 |
|
Guru
A ja myślę że @joujoujou coś wymyśli i da namiary, wtedy też kupię
|
|
|
|
#111 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie elegancko wchodzi do koszyka.
![]() Nawet nie trzeba specjalnie mocno zapraszać.
|
|
|
|
#112 | ||
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#113 | |
|
Guru
Cytat:
|
|
|
|
|
#114 | |||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do systemu, to już również mam go na płytce. Znalazłem wśród tysiąca jakiś zainstalowanych programów (co ciekawe, ich na pewno nie ma na płytkach, które dostałem, ani gdzieś ukrytych w komputerze, więc w razie czego nie będę raczej mógł ich odtworzyć. Co prawda po ich wstępnym przejrzeniu nie widzę w tym specjalnej straty, ale na przykład program do łączenia się z internetem bezprzewodowym bardzo chętnie bym sobie zostawił. Podobnie jak program Della do szybkiej konfiguracji ekraniku czy Touch Pada. Nie wiem, czy one są jakoś zintegrowane w wersji Widnowsa, ale nie sądzę) możliwość zrobienia kopii Windowsa na płytce. Przed chwilą to zrobiłem i sprawdziłem, że rzeczywiście stworzył mi normalny instalator. Więc super.
|
|
|
|
#115 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A jak sądzisz - w takim razie jak spróbuję zainstalować Windowsa od nowa i dam formatowanie dysku to ta partycja zostanie nieruszona?
|
|
|
|
#116 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Andrzeju wg mnie dodatkowa ukryta partycja nie zostanie naruszona . Formulatujesz np partycje C i innych nie rusza format. Wiec nic nie stracisz.
Nie wiem tylko jak wyglada sprawa dostepu do tej dodatkowej partycji. W moim przypadku jedynym sposobem dostepu do nie jest specjalny przycisk nad wlasciwa klawiatura laptopa. Inaczej sie tam wejsc nie da. Co ciekawe przycisk ten dziala na 2 sposoby. Jezeli nacisne go po wlaczeniu kompa to bootuje on z tej ukrytej partycji i moge odzyskac system. Natomiast jezeli system windows zostanie uruchomiony to po nacisnieciu tego przycisku odpala sie program z kilkoma narzedziami ulatwiajacymi konfiguracje sprzetu.
|
|
|
#117 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.07.2002
![]() |
Cytat:
Hmmmm, taka mala sugestia dla BD, zebys nauczyl sie czytac tekst ze zrozumieniem, bo za bardzo ci to nie wychodzi. Prosze zacytuj mi gdzie ja napisalem ze ma zainstalowac pirackie oprogramowanie ![]() Czy juz tak sie przyzwyczailes do pirackich programow ze uwazasz ze kazdy je ma Rowniez nie pisalem nic o dolegliwosciach wersji HE, ani o tym ze jest po angielsku - tego rowniez pewnie nie zrozumiales. Wiesz, wkurza mnie jak ludzie maja ubzdurane jedno w glowie - ze jak instalacja systemu/oprogramowania to zaraz wiadomo ze musi byc to pirat.... Ja zainstalowalem sobie XP Pro (oryginal, eng) bo mi sie lepiej na nim pracuje i moja rada na pewno nie byla pozbawiona sensu - to Andrzejj9 zdecyduje czy sobie zrobi reinstalke czy nie. |
|
|
|
|
|
|
#118 | |||||
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
- ma kupic wersje Pro (tylko po co skoro ma HE) - zainstalowac pirata Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natomiast w praktyce w zastosowaniach o ktorych pisal Andrzej jest mu kompletnie obojetne jaka wersje posiada.
|
|
|
|
#119 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Ale troszke pracowalem z demem 7-ki i bardzo mi sie spodobala. Nowe wersje 8 i 9 juz mi sie nie podobaja.Dziwne, koszyk na KS juz dziala normlanie Moze jakis blad albo cus bylo w tym czasie.
|
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP