![]() |
|
Odpalilem na probe Ubuntu 11.04 bo chcialem poobcowac z Unity. Niestety, uruchamia mi sie w srodowisku GNOME, ktore patrzac po screenshotach w internecie moze Unity wiazac sznurowki pod wzgledem estetyki. Jak to zmienic? Bo to ze system nie jest po polsku zwalam na karb statusu beta...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
W zasadzie to wszystkie mini-distro potrafią a jak nie to instalujesz...
Z samym playerem (boot kompa z usb) się nie spotkałem (nie znam). |
XBMC Live
http://xbmc.org/download/ :taktak: Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Czy istnieje dystrybucja Linuxa będąca tylko playerem Audio i Video ? Taka co z pena wskoczy.
|
poczatkiem lutego pojawila sie nowa wersja debiana. co ciekawe pojawilo sie tez:
Cytat:
czy ktos sie juz tym bawil ? :) |
|
Cytat:
A przez wine to ja Delphi Borlanda odpalałem i nawet się kompilowało :D |
Cytat:
|
Na upartego prze wine powinno dac sie zainstalowac i uzywac MSO
|
Cytat:
|
Tak, gorzej tylko w sytuacji gdy używasz zapingwinionego netbooka wśród zawindowsowanych kolegów i profesorów,
da Ci taki bardziej skomplikowany plik *.docx i OO wymięka. OO w ogóle jest "miętkie" ale to pomińmy... |
do netbooka linux wystarczy, już 2 tygodnie używam i jestem bardzo zadowolony, tu nic więcej nie potrzeba, a więcej jest niż w xp jak sie dobrzy popatrzy :)
|
Cytat:
|
Dla zwyklego uytkownika jak znalazl, a jak nie mial do czynienia z windowsem to jeszcze lepiej:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:02. |