![]() |
Cytat:
|
Cytat:
pomijam juz, ze konkretnej pomocy i odpowiedzi na ten problem nie znalazlem (a moze rozwiazanie nie istnieje?).. wiec - laskawie - zamiast sie nabijac moze sprobowalbys pomoc? jesli nie umiesz/nie chce Ci sie - nie komentuj. |
a masz zainstalowane stery od grafiki, masz zainstalowane i ustawione czcionki windowsowe, poprawnie ustawione od***347;wierzanie ???
|
Cytat:
no nie dąsaj się :piwo: |
a co mi tam - zapytam
pary tyg temu chcialem zainstalowac suse - ponagrywalem wszystkie dane na plytki, format i... nie moglem ustawic partycji jak chcialem - konkretnie nie moglem ustawic /home na fat32 bo wyskakiwal blad, jak ustawilem inny system plikow to dzialalo, czemu sie nie dalo? |
Cytat:
|
Cytat:
|
konkretnie to: suse 10 eval
|
Linux niezbyt lubi siedzie***263; na fat32, traci si***281; wtedy na wydajno***347;ci i to znacznie :)
|
Ale jestem dumny z siebie :P.
Udalo mi sie zrobic te czcioneczki wreszcie.. zaraz zabieram sie za dalsza konfiguracje :] pozdro ;) |
Cytat:
powiedz jak, przyda sie przy kolejnej probie linuxowania ;) |
Cytat:
musialbym caly poradnik napisac.. jak bedziesz mial problem to zagadaj - wtedy cos takiego stworze.. aktualnie - jesli nikt by z tego nie skorzystal to szkoda mi czasu ;) |
a oplaca sie instalowac suska 64bit ? czy beda chodzic na tym programy 32bitowe ? bawil sie juz ktos tym 64bit ? i co wybrac KDE czy GNOME ?
|
Cytat:
na 64bit programy 32bit imo powinny dzialac bez problemu. pozdro |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:05. |