![]() |
Miało być tak pięknie :D Zamknięta platforma, MS miał wręcz ZMUSZAĆ producentów do updejtu....
http://www.spidersweb.pl/2014/08/htc...-update-1.html |
Znaczy spod Lwowa zasadził ktos?
|
Znaczy Kapitan. :czytaj:
|
Cytat:
|
Do wyszukiwania różnych rzeczy w pobliżu używam zapytań kierowanych do tubylców. :P
|
do wyszukiwania roznych rzeczy w poblizu uzywam "od zawsze" Google Earth
taka mala apka, mam na telefonie, mam na lapku, a jak cieszy :) i z lokalizacji po BTS (szybsza) i GPS (oczywiscie dokladniejsza) kozysta |
To dobrze, choć wciąż troche drogawo.
|
Sobrusie - WD Live! spelnia te sama funkcje (jest kompatybilny z TM) a jest o polowe tanszy!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Tym za 1200zł :szczerb:? Mając 30GB cennych zdjęć chyba też bym kupił.
Ale chyba da się robić backupy ręcznie na zwykłe zewnętrzne HDD czy BluRay? |
Nie wiem, nie interesowalem sie tym. Backupuje sie na biezaco na Time Machine.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Też to mam. W nawigacji offline.
A jeszcze mam pytanie - jeżeli ten 30GB obiekt ze zdjęciami padnie, to są jakieś programy do wyciągania zdjęć z niego? |
Nie zlicze ile razy wyszukiwanie bankomatow, urzedow, galerii handlowych, restauracji czy klubow po GPS (ktore jest ultraszybkie) uratowalo mi tylek. Naprawde polecam rezygnacje z przewrazliwienia na rzecz latwiejszego zycia!
Bo to jest tak, że informacje kradnie sie pod pozorem jakiejś usługi dla użytkownika.
Powiedzmy chcesz wyszukiwanie bankomatów w pobliżu. Tej bazy nie ma w telefonie, jest online. Telefon musi więc przesłać informacje o położeniu, Pytanie teraz - czy zostanie ona użyta tylko w celu pokazania nam bankomatu? A może nie? A jeżeli telefon wysyła te informacje non-stop - to zawsze producent moze wytłumaczyć ze to po to, by szybkość dostępu do usług była wyższa. |
Ja się zastanawiam nad tym, czy smartfon faktycznie jest mi niezbędny :P
A może sobie Nokię E52 kupię ? :P Jeszcze zatęsknimy za Symbianem. Wszystko co widzę do tej pory, to żeruje jedynie na użytkownikach, kupuj programy, mów gdzie jesteś, bądź śledzony itd. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |