![]() |
Jak to w koncu jest ze stanem faktycznym? Rozumiem, ze skoro czesci osob przyslali nowy regulamin, to znaczy ze taki wprowadza (i reszta dostanie go np razem z nastepnym rachunkiem).
Skoro wprowadzaja nowy regulamin, to powstaje pytanie, czy osoby, ktore obecnie korzystaja z neostrady na podstawie dlugoterminowej umowy moga zrezygnowac bez ponoszenia dodatkowych kosztow (np placenia kar umownych) z neostrady ze wzgledu na fakt, iz nie zgadzaja sie z postanowieniami nowego regulaminu (narzucanego sila przez TPSA). Byly nakazy UOKiKu dla Polkomtela (Plus GSM) o zaprzestanie naliczania kar umownych osobom, ktore zrezygnowaly z abonamentu w Plusie z powodu nie wyrazenia zgody na narzucany nowy regulamin. Czy ktos z was orientuje sie jak bylo (lub jak powinno byc) w przypadku obecnej zmiany TPSA w regulaminie neostrady? Moze ktos sledzil prase lub portale tematyczne i wie cos wiecej na ten temat? Rozumiem, ze jesli "przespimy" sprawe i nie wyrazimy sprzeciwu wobec nowego regulaminu (w postaci rezygnacji z uslug) to TPSA bedzie z tego faktu najbardziej zadowolona, bo sa przeciez osoby, ktorym zostal jeszcze rok abonamentu neo128 za 72zl miesiecznie... (i inne z rownie ciekawymi warunkami). Pozdrawiam |
Witam !
Cytat:
Ja też mam teraz 256 za 71,98 - w sumie jeśli jest taka możliwość to na rok 1024 za te 76 zł to niezła opcja ... choć raczej wolałbym obniżyć koszty niż płacić jeszcze trochę więcej niż teraz ... Pozdrawiam ro29 |
A ja wczoraj podpisałem aneks do umowy która kończy mi się 30 listopada.
Przedłużyłem umowę o kolejny rok korzystając z promocji Podkręć prędkość. Do tej pory posiadałem łącze 256kb/s za 71,98zł, a teraz będę miał 1024kb/s za 76,01zł. |
Witam !
Chyba w nowej umowie to jest nowością: - $ 15 i $ 16 - rozumiem, że będzie można mieć abonament np. w Tele2 (choć nie mam jakoś na to ochoty ;) ) a Neostradę w TP ?? - $ 11 i 12 - chyba tego nie było ?? Ja mam nadal do wyboru Neostradę, kablówkę z ICP i AirBites :) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Wywaliło ,mnie do "zaloguj" Masz pan najlepszy internet jaki możesz mieć i po co ta dyskusja? |
Cytat:
Co do tego regulaminu. Wczytywał się ktoś? Na czym polegają największe zmiany? |
Cytat:
Mam Chello i też płac(cz)ę. Chyba pójdę na róg. :'( |
jak zwykle w powa***380;nej dyspucie o neo :D rychu sieje zam***281;t
ps. radz***281; zapozna***263; si***281; z nowym reulaminem neo oraz us***322;ug telefonicznych jest kilka powa***380;nych zmian |
Cytat:
|
Mieszkam w duzym miescie ... moje osiedle jako nieliczne nie ma nawet kablowki ! studzienka dialogu jest z 20 m od mojegodomu ale na osiedlu oczywiscie tez dialogu nie ma .... tylko kochana tpsa ... fee :|
|
Cytat:
od sieci kablowej słysze już 6 rok z rzędu że za rok będzie net :ysz: |
w ma***322;ych miastach internet jest cz***281;sto ***322;atwiej dost***281;pny ni***380; w du***380;ych.
w moim lesie mam do wyboru teps***281; albo nic. :wsciekly: |
Cytat:
Hehe i pod koniec roku bede mial lacze 1MB/1MB bez limitow z umowa z ktorej bez konsekwencji moge wycofac sie bez podania powodu ;] Placic bede 60zl miesiecznie :P Lacze oczywiscie symetryczne :) |
Witam !
Cytat:
Ciekawe czemu niektórzy mieli ten regulamin w kopercie z rachunkiem - a niektórzy nie (np. mój Wuja dostał - a mój Ojciec już nie ...) Cytat:
Bo z tym czekaniem na konkurencje to wyjdzie tak, że musiałbym zrezygnować z łącza stałego i czekać aż się coś taniego pojawi - trochę bez sensu ... nieprawdaż ?? Pozdrawiam ro29 |
@Qbi@k - uwierz mi ***380;e s***261; jeszcze miejsca w polsce gdzie d***322;uuugo poza tepsa nikt nie wejdzie z netem :|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |