![]() |
Cytat:
|
ja mam umowe z tp do konca marca takze tak czy tak lapie sie na wszystkie alternatywne lacza bez rozwiazywania umowy z tp. :)
czekam tylko na dalsze oferty alternatywnych operatorow zarowno na internet jak i na telefon :P |
Racja, konkurencji brak.. :-(.
Czekanie na nia mnie dobija.. |
hmmm
Z ch***281;ci***261; bym skorzysta***322;....... gdybym mia***322; alternatyw***281;. A mo***380;e skorzysta***263;, poczeka***263; i podpisa***263; umow***281; w jakiej***347; nowej promocji neostrady ... |
Dla wszystkich co mają dość neostrady i chcą zmienic operatora lub mieć netie na drutach tp miły prezent od telekompromitacji :D http://img343.imageshack.us/my.php?image=listji5.jpg ja już się cieszę na myśl zmiany dostawcy i net bez limitów :mysz:
|
Cytat:
Jeżeli wolny rynek i uczciwa konkurencja tepsy nie wykończą, to przepisy prawne na pewno tego nie zrobią.. |
Mam jednak nadziej***281;, ***380;e w momencie kiedy na rynek wejdzie konkurencja i b***281;dzie oferowa***263; dost***281;p do internetu przez ADSL, TPSA nie b***281;dzie mia***322;a wyj***347;cia i te***380; spu***347;ci ceny.
|
Cytat:
http://www.infojama.pl/3568,aktualnosc.aspx |
Cytat:
To już potwierdzona informacja? |
Ja te***380; jestem szybki... Zosta***322;o mi ju***380; tylko 2 gb :buu:
|
cena neozdrady bez abonamentu telefonicznego(koszty utrzymania lini) to 30 z***322;, kto na to p***243;jdzie?
|
Cytat:
limit o 4gb czy o 10gb ale na aktywację dodatkowego transferu czeka się zwykle 24h w razie czego zawsze można złożyć reklamację ;) ja niestety na 32 musze się pomęczyć do poniedziałku - jak dobrze że u mojej mamy w pracy są telefony TPSA || |
Czyli nie ryzykuje :D
Ale dla pewnosci "zapytam" sie ekipy z blue line ;) |
Cytat:
Ale wiesz jak to jest z teoria i praktyka ;> Teorie jest wtedy kiedy wszystko wiesz, ale nic nie dziala ;) Praktyka jest wtedy kiedy wszystko dziala i nie wiesz dlaczego ;> Teoria z praktyka jest wtedy kiedy nic nie dziala i nikt nie wie dlaczego... :spoko: |
Powiem tylko tyle neostrada jest .... warta ;)
Czekam na jakas alternatywe i sie doczeka***263; nie moge :( Mam pytanie czy jak mam limit 35 GB sciagne 40 i zablokuja mi transfer , wykupie zdrapke 2 GB to teoretycznie powinno dalej smiga***263; az nie przekrocze 42 GB :> ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |