![]() |
Cytat:
|
Ja w ostatnim rachunku znowu dosta***322;em informacj***281; o zmianie regulaminu ***347;wiadczenia us***322;ug, czyli mo***380;na teraz wypowiedzie***263; umow***281; be***380; ***380;adnych konsekwencji. Tylko na razie nie widz***281; powodu, ***380;eby to zrobi***263; (atrakcyjnej alternatywy).
|
"Akcja obejmie abonent***243;w, kt***243;rzy na dzie***324; 7. stycznia"
Musisz si***281; ***347;pieszy***263;, ale kara cie na pewno nie ominie. |
Migrowac w gore mozna ;-)
Co chcesz podbic sobie do 2Mbit?;p |
Czy da rade zrezygnowac z umowy o neo512 (umowa na 2 lata, zostalo 1,5 roku) i wziac 1mbit za 76zl na rok? Moze ktos juz wie?
|
Cytat:
|
Cytat:
To sie mozesz zdziwic. W grudniu zrezygnowalem z kablowki przenoszac sie do dialogu. Poszedlem najpierw sam potem z matka (na nia byla kablowka) spytac sie co mi moga zaproponowac bo w styczniu konczy sie umowa (trzeba miesiac wczesniej zrezygnowac) a oni ze nic nie moga powiedziec, dopiero w styczniu (do konca roku byla propozycja z dialogu). No to zrezygnowalem. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy otrzymalismy list wystawiony w dniu gdy zrezygnowalismy z prosba o telefon do biura obslugi klienta po informacje o nowej specjalnej promocji. A ja na to LOL. Tak sie dba o klientow. Paranoja. |
Wszystko ju***380; wiem . 15 stycznia rezygnuje z neostrady . Czekam te 2-3 tygodnie i zakladam netie ktora bedize juz dostepna w Zielonej G***243;rze
Cennik bede mia***322; okolo 23:00 jak cos to go zamieszcze . :D 6 mbit za 130 z***322; no limit juz mi slinka cieknie :P :jem: :jupi: |
jakby co mam ju***380; napisane wym***243;wienie neo :D zaraz jad***281; do neti pogada***263; o ich ofercie i og***243;lnie dowiedzie***263; sie co i jak :)
|
Zazdroszcze, bo ja mam do wyboru tylko TPSA. Mam nadzieje, ze beda sie "bawic" cenami i limitami..
|
Cytat:
uwazam ze to bardzo fajna opcja ale wstrzymuje sie jeszcze bo wedlug mnie przez najblizszy miesiac beda toczyc sie ogromne boje cenowe w ofertach wszystkich providerow netia mnie bardzo mile zaskoczyla ale wiadomo ze i inni dostawcy pojda jej sladami mam o tyle dobrze ze na moje osiedle teraz od stycznia weszlo juz wreszcie UPC wiec mam mozliwosci neo lub chello lub netia a jeszcze bedzie pewnie energis i ten jeden ale zapomnialem jak to sie nazywa i wedlug mnie na zadnym nie bedzie limitow nawet na neo bo nie wiem czy ktos by byl taki zeby chcial cos z limitem no chyba ze osoba ktora nie sciaga to zrozumiale ale zaden mlody czlowiek takiej uslugi nie kupi... ja czekam do 1 lutego i wtedy bedzie fajnie z raszta zostal niecaly miesiac :) |
Bardziej ciekawa? Z limitami?! Do tego z TPSA musisz sie wiazac na 2-3 lata zeby taniej bylo..
Oferta jest znakomita. Mogli chamy podniesc 6mbitowcom do np. 8mbit.. eh, lipa. Albo przynajmniej zwiekszyliby nam limity, a tak to placimy najwiecej i nic nie zyskamy. |
|
Cytat:
Ale tak czy siak oferta ciekawa, szkoda, że w mojej okolicy Netii niet.. |
@Zelea - i co? moze powiesz, ze oferta nie jest dobra?!
Nie skorzystasz z niej? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |