![]() |
Wszystko ju***380; wiem . 15 stycznia rezygnuje z neostrady . Czekam te 2-3 tygodnie i zakladam netie ktora bedize juz dostepna w Zielonej G***243;rze
Cennik bede mia***322; okolo 23:00 jak cos to go zamieszcze . :D 6 mbit za 130 z***322; no limit juz mi slinka cieknie :P :jem: :jupi: |
Cytat:
To sie mozesz zdziwic. W grudniu zrezygnowalem z kablowki przenoszac sie do dialogu. Poszedlem najpierw sam potem z matka (na nia byla kablowka) spytac sie co mi moga zaproponowac bo w styczniu konczy sie umowa (trzeba miesiac wczesniej zrezygnowac) a oni ze nic nie moga powiedziec, dopiero w styczniu (do konca roku byla propozycja z dialogu). No to zrezygnowalem. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy otrzymalismy list wystawiony w dniu gdy zrezygnowalismy z prosba o telefon do biura obslugi klienta po informacje o nowej specjalnej promocji. A ja na to LOL. Tak sie dba o klientow. Paranoja. |
Cytat:
|
Czy da rade zrezygnowac z umowy o neo512 (umowa na 2 lata, zostalo 1,5 roku) i wziac 1mbit za 76zl na rok? Moze ktos juz wie?
|
Migrowac w gore mozna ;-)
Co chcesz podbic sobie do 2Mbit?;p |
"Akcja obejmie abonent***243;w, kt***243;rzy na dzie***324; 7. stycznia"
Musisz si***281; ***347;pieszy***263;, ale kara cie na pewno nie ominie. |
Ja w ostatnim rachunku znowu dosta***322;em informacj***281; o zmianie regulaminu ***347;wiadczenia us***322;ug, czyli mo***380;na teraz wypowiedzie***263; umow***281; be***380; ***380;adnych konsekwencji. Tylko na razie nie widz***281; powodu, ***380;eby to zrobi***263; (atrakcyjnej alternatywy).
|
Cytat:
|
Zrezygnowa***263; za free mozna DO 15 stycznia .
|
Cytat:
|
Nie wiecie jak sie ma sprawa z DSL ? Mam DSL z TPSy 2Mbit juz okolo rok. Czy moge tez z tego zrezygnowac teraz ? Jak by ktos mogl podac jakiegos linka...
|
Cytat:
a migrowac nie wiem czy mozna... w regulaminie nie jest nic napisane ze mozna migrowac w tej promocji... EDIT: "Abonent moze zlozyc zam***243;wienie na zmiane opcji uslugi neostrada tp nie wczesniej, niz po zakonczeniu okresu obowiazywania umowy lub aneksu, zawartych na warunkach Promocji." |
Cytat:
wiem jak jest wiem jaki jest rynek widze co sie dzieje sam tez pewnie duzo zauwarzasz... czym sie mam zdziwic tym ze jedni pozostawia limity ? i co z tego jesli nawet ( w co szczerze watpie) a w grudniu nie bylo jeszcze takich planow (dopiero pod koniec cos sie pojawilo) jak sa teraz i nic z tego nie zmienisz podpisales umowe szczerze Twoja strata jak bys czytal ten KONKRETNIE TEN TEMAT wiedzial bys co w trawie piszczy... ze w styczniu a tak dokladnie od poczatku lutego zmieni sie duzo ja to wywnioskowalem a nie ukrywajac nie bije ze mnie ogromna inteligencja moze sobie ublizam moze nie (nie istotne...) uwazam ze jesli mam sie zwiazac to juz musze to przemyslec z glowa a ze moje rodzenstwo juz cale wyszlo z domu i zostalem sam z mama i mam bronic magisterke w czerwcu to tez sie zastanawiam czy brac nawet ta netie bo nie wiem czy nie wyjade na dluzej niz rok ale to i tak mi sie oplaca bo za grosze w poruwnaniu do poprzednich ofert bede mial kontakt o ile wogole wyjade ( po raz juz ktorys tam)... to bede mial kontakt z mama... nie wiem do czego pijesz... albo jestem za glupi albo sam nie wiem... do czego pijesz... |
LOL
Nic wiecej dodawac nie musze. Chociaz moge: poczta podnosi ceny za przesylki, pewnie dlatego ze konkurencja jest coraz wieksza i trzeba dbac o klientow. |
Czy to przyspieszenie wolniejszych opcji Neostrady do 1Mb to potwierdzona informacja? Szuka***322;em czego***347; na ten temat na stronie tepsy, ale nic nie znalaz***322;em..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |